Webinar | Marketing digital pentru antreprenori

  •    11 Februarie 2021

Dacă îți dorești să vinzi mai mult online, fie că aveai deja un magazin online înainte de pandemie, sau abia acum ai migrat către e-commerce.

DISCUTĂM DESPRE
• 10 idei la îndemână ca să începi sau să accelerezi eforturile de marketing când ești antreprenor (atât la nivel de strategie, cât și de execuție).
• Studiu de caz și bune practici
• Ce instrumente concrete poți folosi pentru eforturile tale de marketing digital
• Sesiune de Q&A


E PENTRU TINE DACĂ
Ești antreprenor și vrei să descoperi cum poți să ajungi direct la potențialii tăi clienți, dar și cum poți extinde căutarea acestora;
Vrei să înțelegi ce poți să îmbunătățești la tacticile pe care le-ai testat până acum așa încât rezultatele să apară mai rapid;
Vrei să vezi ce a funcționat pentru alte afaceri.


CU EXPERȚI GOOGLE & ZITECDan Toma
Digital Marketing Director Zitec - are peste 10 ani experiență în marketingul digital, și este specializat pe strategie, performance marketing, traditional & programmatic media, precum și date și analize. În portofoliul său se numără colaborări cu peste 100 de clienți din industrii precum: Automotive, Finanțe / Bănci, E-Commerce, Farma, Telecom, FMCG, Electro dar si start-up-uri pentru care a gestionat bugete de peste 30 de milioane de euro. În prezent, Dan conduce o echipă de peste 15 specialiști certificați Google AdWords şi Google Analytics în cadrul Zitec; și predă cursuri de digital marketing pentru studenții The Entrepreneurship Academy.Aneta Pleșa
Agency Partner Manager Google România. Aneta are peste opt ani experiență în digital marketing. A lucrat în agenție și de trei ani este Agency Partner Manager la Google. Este consultant pentru multe campanii digitale ale celor mai mari branduri din Romania și lucrează împreună cu agențiile media și de creație. Petrece mult timp analizând datele Google pentru a veni cu insight-uri proaspete despre comportamentul în online. 

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward