Webstock 2019

Pe 4 octombrie, la JW Marriott Bucuresti, are loc o noua editie #webstockro, care va aduce impreuna cele mai cool branduri, cei mai apreciati creatori de continut si oamenii ale caror povesti sunt o inspiratie.

  • Bucuresti - JW Marriott Bucuresti
  •    04 Octombrie 2019

Webstock se adreseaza bloggerilor, creatorilor de continut si oamenilor de marketing, comunicare si digital din companii si agentii. In fiecare an, evenimentul ofera mai multe variante de participare, in functie de specificul audientei.

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online. Afla mai multe despre program aici.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot