WeContent 2019

  • BUCURESTI - Baneasa Shopping City
  •    07 - 08 Noiembrie 2019

WeContent 2019, una dintre cele mai importante conferințe de content marketing din Europa, aduce în România experți de talie internațională.

În prima zi a evenimentului, sunt așteptați 450 de participanti, din rândul specialiștilor în marketing și comunicare, antreprenorilor și creatorilor de conținut. Aceștia se vor bucura de o zi plină de discursuri, conținut de calitate și lecții valoroase, networking relevant și inspirație pentru propriile afaceri. De asemenea, în ziua a doua, vor avea ocazia să facă parte dintr-unul dintre cele patru grupuri de Masterclass care vor lucra îndeaproape cu unul dintre experți pentru a aprofunda un subiect de content marketing relevant pentru ei.

Pe scena WeContent 2019 vor urca Sonja Jefferson, unul dintre cel mai apreciați experți în content marketing din UK, Jon Wuebben, fondatorul Content Launch și autorul mai multor cărți de succes, Marcus Tober, cunoscut expert SEO, numit European Search Personality of the Year în 2016, Jon Burkhart, strateg, speaker și autor cunoscut, dar și un showman de excepție, și Valentin Pintilescu, de la LooLoo Kids, cel mai mare canal de YouTube din Europa Centrală și de Est.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward