WeContent 2019

  • BUCURESTI - Baneasa Shopping City
  •    07 - 08 Noiembrie 2019

WeContent 2019, una dintre cele mai importante conferințe de content marketing din Europa, aduce în România experți de talie internațională.

În prima zi a evenimentului, sunt așteptați 450 de participanti, din rândul specialiștilor în marketing și comunicare, antreprenorilor și creatorilor de conținut. Aceștia se vor bucura de o zi plină de discursuri, conținut de calitate și lecții valoroase, networking relevant și inspirație pentru propriile afaceri. De asemenea, în ziua a doua, vor avea ocazia să facă parte dintr-unul dintre cele patru grupuri de Masterclass care vor lucra îndeaproape cu unul dintre experți pentru a aprofunda un subiect de content marketing relevant pentru ei.

Pe scena WeContent 2019 vor urca Sonja Jefferson, unul dintre cel mai apreciați experți în content marketing din UK, Jon Wuebben, fondatorul Content Launch și autorul mai multor cărți de succes, Marcus Tober, cunoscut expert SEO, numit European Search Personality of the Year în 2016, Jon Burkhart, strateg, speaker și autor cunoscut, dar și un showman de excepție, și Valentin Pintilescu, de la LooLoo Kids, cel mai mare canal de YouTube din Europa Centrală și de Est.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward