WeLoveDigital.forum

  • BUCURESTI - Hotel World Trade Center
  •    04 - 05 Aprilie 2017

În 4-5 aprilie la hotel World Trade Center, va avea loc, sub umbrela profit.ro  o noua ediție WeLoveDigital.forum un eveniment în care companii inovatoare în  tehnologie, antreprenori, profesioniști în  online, advertiseri, mass-media se întâlnesc pentru a

În 4-5 aprilie la hotel World Trade Center, va avea loc, sub umbrela profit.ro  o noua ediție WeLoveDigital.forum un eveniment în care companii inovatoare în  tehnologie, antreprenori, profesioniști în  online, advertiseri, mass-media se întâlnesc pentru a explora tendințele care vor guverna industria digitală în următorii ani.    

De la Digital Transformation și Sharing economy la programe Smart-City, de la eCommerce si Online Banking   la Conținut și Comunicare cu digital natives sau de la Securitatea business-urilor online și UX  la SEO si Attribution Modelling , WeLoveDigital.forum va asigura accesul la cele mai noi tendințe și inovații în domeniul digital acoperind subiecte fierbinți pentru orice business online interesat să ajungă la clienții săi mai repede și mai targetat.

Participanții WeLoveDigital.forum vor avea ocazia de a învăța mai multe despre promovarea si creșterea unui business in mediul online de la o serie de specialiști  din România și UK. Augustin Jianu, Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale ,Steve Thompson – Digital Media Consultant, UK & Ireland, Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania, Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence, Dan Oros, Country Responsible, BlaBlaCar Romania, Toma Cîmpeanu, Director Executiv, ANSSI, Dorin Boerescu, CEO, 2Performant Network, Catalin Marinescu, Presedinte ANCOM sunt doar câțiva dintre speakerii ce vor împărtăși audientei instrumente si strategii care ii vor ajuta sa devină cât mai prezenți în ochii clienților si partenerilor de afaceri.

WeLoveDigital.forum vine cu un concept complex, cele două zile de eveniment îmbinând  paneluri, sesiuni de dezbateri cu workshop-uri și o expoziție destinată celor interesați să își promoveze business-ul și să atragă noi parteneri de afaceri.

În plus, cei care se înscriu la eveniment până pe 10 martie beneficiază de 25% discount.

Membrii și partenerii Softlead beneficiază de 15% discount, la finalizarea perioadei early birds, completând în formularul de inscrierela câmpul cod promoțional cuvântul „Softlead”

Programul forumului este disponibil pe site-ul evenimentului. Pentru înscrieri și informații suplimentare, accesați pagina dedicată   sau [email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward