Workshop-ul Economia Digitală cu Prof. Dr. Varujan Pambuccian

  • CLUJ-NAPOCA - ClujHub, Strada Pitești
  •    26 Februarie 2017

Dacă ajungi la TEDxCluj - Going Beyond, sigur poți să participi și la workshop-ul din 26 februarie, organizat de către Prof. Dr. Varujan Pambuccian! 

Dacă ajungi la TEDxCluj - Going Beyond, sigur poți să participi și la workshop-ul din 26 februarie, organizat de către Prof. Dr. Varujan Pambuccian! Speaker la mult-așteptata conferință, unde va aborda cele patru direcții care modelează societatea umană: robotica industrială, inteligența artificială, bioinformatica și fabricația aditivă, acesta va organiza, post-eveniment - un workshop despre Economia Digitală.

Workshop-ul va avea loc duminică, 26 februarie, între 11:30-13:30 la Cluj Hub. Participarea la eveniment este gratuită, dar înregistrarea pe Xing Events este obligatorie.  


Câteva detalii despre Prof. Dr. Varujan Pambuccian:

  • Doctor în matematică al Facultăţii de Matematică a Universităţii din Bucureşti, universitate în care şi lucrează din anul 1990.
  • dezvoltări teoretice și experimentale în astrofizică solară și teoria gravitației
  • a predat Astronomie Teoretică, Mecanică Cerească, Teoria Relativității, Magnetohidrodinamică, Astrofizică, Metoda Elementului Finit, Arhitecturi de sisteme de calcul, Economie Digitală
  • știe să programeze în FORTRAN, C++, C# şi VisualBasic
  • a dezvoltat soft și arhitecturi software pentru mai multe sisteme de operare (CP/M, RSX-11, UNIX, VMS, MSDOS, Windows) şi pe mai multe platforme software (.Net, Windows Azure)
  • cunoaște trei limbaje de asamblare (pentru PDP-11, VAX şi PC).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward