Workshop-ul Economia Digitală cu Prof. Dr. Varujan Pambuccian

  • CLUJ-NAPOCA - ClujHub, Strada Pitești
  •    26 Februarie 2017

Dacă ajungi la TEDxCluj - Going Beyond, sigur poți să participi și la workshop-ul din 26 februarie, organizat de către Prof. Dr. Varujan Pambuccian! 

Dacă ajungi la TEDxCluj - Going Beyond, sigur poți să participi și la workshop-ul din 26 februarie, organizat de către Prof. Dr. Varujan Pambuccian! Speaker la mult-așteptata conferință, unde va aborda cele patru direcții care modelează societatea umană: robotica industrială, inteligența artificială, bioinformatica și fabricația aditivă, acesta va organiza, post-eveniment - un workshop despre Economia Digitală.

Workshop-ul va avea loc duminică, 26 februarie, între 11:30-13:30 la Cluj Hub. Participarea la eveniment este gratuită, dar înregistrarea pe Xing Events este obligatorie.  


Câteva detalii despre Prof. Dr. Varujan Pambuccian:

  • Doctor în matematică al Facultăţii de Matematică a Universităţii din Bucureşti, universitate în care şi lucrează din anul 1990.
  • dezvoltări teoretice și experimentale în astrofizică solară și teoria gravitației
  • a predat Astronomie Teoretică, Mecanică Cerească, Teoria Relativității, Magnetohidrodinamică, Astrofizică, Metoda Elementului Finit, Arhitecturi de sisteme de calcul, Economie Digitală
  • știe să programeze în FORTRAN, C++, C# şi VisualBasic
  • a dezvoltat soft și arhitecturi software pentru mai multe sisteme de operare (CP/M, RSX-11, UNIX, VMS, MSDOS, Windows) şi pe mai multe platforme software (.Net, Windows Azure)
  • cunoaște trei limbaje de asamblare (pentru PDP-11, VAX şi PC).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward