World of Instagram 7 - Reality vs Instagram

  • BUCURESTI - TERRA Events Hall
  •    03 Aprilie 2019

Insta lovers! Revenim cu forțe proaspete și cu o nouă ediție World of Instagram!  La ediția cu numărul 7 dezvoltăm subiectul “Reality vs Instagram”, atât din punct de vedere al timpului și efortului depus pentru a crește și menține un cont de succes pe Instagram, cât și al conformității conținutului publicat pe rețeaua socială folosită de milioane de utilizatori, cu viața reală.

Sunt alături de noi în aceasta dezbatere:
Radu Nita, Instagrammer-ul din spatele @ig_romania, @romaniapitoreasca & @discoverbucharest, conturi cu imagini superbe din diferitele colțuri din România și care atrag zilnic oameni noi. Radu ne va împărtăși câteva din secretele lui de fotograf și ne va povesti și cât de multă muncă se află, de fapt, în spatele unei asemenea imagini.
Marian Hurducaș, speaker și moderator al evenimentului, are cel puțin 10 ani de experiență în comunicare și marketing digital și cam tot atâția în media ca jurnalist radio. Cu el vom discuta despre particularitățile Instagramului, despre tendințele din 2019, dar și ce recomandări are el despre cum mai putem crește conturile și engagement-ul.
Octavian Mihai Graure, tânărul care pictează sneakerși, ne va dezvălui care este secretul din spatele pasiunii pe care o are pentru această artă și cum integrează în strategia lui de comunicare colaborările cu brandul Samsung.
Gabriela Atanasov sau Sweet Paprika, după cum o știe toată lumea, este Blogger, Vlogger și Instagrammer cu o poziționare inedită pe rețelele sociale. Am invitat-o, așadar, să ne povestească cât de provocator este să își mențină autenticitatea și latura reală, în comunicarea de pe Instagram.
Ca de obicei, pregătim și multe alte surprize pentru cei prezenti :D Înscrierea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile! Detalii despre program și înscrieri, găsiți pe https://worldofinstagram.energycorner.ro/.
Ca de obicei, conceptul și toate experiențele pe care vi le oferim în cadrul evenimentului, se datorează lor: Lidl Romania, Samsung, Beauty One, Label.m Romania, Fabrica de Litere, F64, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti, Cointreau, Touching ART Cocktail & TERRA Events Hall :)
Parteneri media: IQads, SMARK, IQool, România Pozitivă.
Aaand powered by Virgin Radio Romania!

Evenimentul World of Instagram este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward