World of Instagram 7 - Reality vs Instagram

  • BUCURESTI - TERRA Events Hall
  •    03 Aprilie 2019

Insta lovers! Revenim cu forțe proaspete și cu o nouă ediție World of Instagram!  La ediția cu numărul 7 dezvoltăm subiectul “Reality vs Instagram”, atât din punct de vedere al timpului și efortului depus pentru a crește și menține un cont de succes pe Instagram, cât și al conformității conținutului publicat pe rețeaua socială folosită de milioane de utilizatori, cu viața reală.

Sunt alături de noi în aceasta dezbatere:
Radu Nita, Instagrammer-ul din spatele @ig_romania, @romaniapitoreasca & @discoverbucharest, conturi cu imagini superbe din diferitele colțuri din România și care atrag zilnic oameni noi. Radu ne va împărtăși câteva din secretele lui de fotograf și ne va povesti și cât de multă muncă se află, de fapt, în spatele unei asemenea imagini.
Marian Hurducaș, speaker și moderator al evenimentului, are cel puțin 10 ani de experiență în comunicare și marketing digital și cam tot atâția în media ca jurnalist radio. Cu el vom discuta despre particularitățile Instagramului, despre tendințele din 2019, dar și ce recomandări are el despre cum mai putem crește conturile și engagement-ul.
Octavian Mihai Graure, tânărul care pictează sneakerși, ne va dezvălui care este secretul din spatele pasiunii pe care o are pentru această artă și cum integrează în strategia lui de comunicare colaborările cu brandul Samsung.
Gabriela Atanasov sau Sweet Paprika, după cum o știe toată lumea, este Blogger, Vlogger și Instagrammer cu o poziționare inedită pe rețelele sociale. Am invitat-o, așadar, să ne povestească cât de provocator este să își mențină autenticitatea și latura reală, în comunicarea de pe Instagram.
Ca de obicei, pregătim și multe alte surprize pentru cei prezenti :D Înscrierea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile! Detalii despre program și înscrieri, găsiți pe https://worldofinstagram.energycorner.ro/.
Ca de obicei, conceptul și toate experiențele pe care vi le oferim în cadrul evenimentului, se datorează lor: Lidl Romania, Samsung, Beauty One, Label.m Romania, Fabrica de Litere, F64, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti, Cointreau, Touching ART Cocktail & TERRA Events Hall :)
Parteneri media: IQads, SMARK, IQool, România Pozitivă.
Aaand powered by Virgin Radio Romania!

Evenimentul World of Instagram este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward