Worldpay Payments and IOT

  • BUCURESTI - ImpactHub - Timpuri noi Splaiul Unirii 165 - Timpuri Noi Square, clădirea 2, et 1, Bucharest
  •    03 - 05 Noiembrie 2017

Este momentul ca plățile online să treacă la un nivel superior. Worldplay te provoacă să dezvolți următoarea generație de tipuri de plăți folosind tehnologiile IoT

Este momentul ca plățile online să treacă la un nivel superior. Worldplay te provoacă să dezvolți următoarea generație de tipuri de plăți folosind tehnologiile IoT.

Folosind limbajele open-source Worldpplay cu SDK, participanții la hackatonul organizat în perioada 3-5 noiembrie 2017, vor putea contribui la viitorul sistemelor de plată online, ca parte a tot ceea ce înseamnă Internet of Things.

Hackathonul va avea o durată de 48 de ore, iar participanții vor fi recompensați cu premii importante.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward