Worldpay Payments and IOT

  • BUCURESTI - ImpactHub - Timpuri noi Splaiul Unirii 165 - Timpuri Noi Square, clădirea 2, et 1, Bucharest
  •    03 - 05 Noiembrie 2017

Este momentul ca plățile online să treacă la un nivel superior. Worldplay te provoacă să dezvolți următoarea generație de tipuri de plăți folosind tehnologiile IoT

Este momentul ca plățile online să treacă la un nivel superior. Worldplay te provoacă să dezvolți următoarea generație de tipuri de plăți folosind tehnologiile IoT.

Folosind limbajele open-source Worldpplay cu SDK, participanții la hackatonul organizat în perioada 3-5 noiembrie 2017, vor putea contribui la viitorul sistemelor de plată online, ca parte a tot ceea ce înseamnă Internet of Things.

Hackathonul va avea o durată de 48 de ore, iar participanții vor fi recompensați cu premii importante.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward