Yes We Dare #2

  • BUCURESTI - Hotel Intercontinental, sala Fortuna
  •    28 Septembrie 2020

Participă la a doua sesiune de showcase a ecosistemului Dare Digital.

1 zi. O serie de challenge-uri de business.
Specialiști cu expertiză în advertising și digital marketing.
Soluții on the spot, personalizate pentru business-ul tău.

Fiecare provocare de business merită o abordare personalizată.
Ecosistemul Dare Digital funcționează sub deviza „Everything is personal. Even in business.”

Acesta este unul dintre principiile pe care ne bazăm în ceea ce facem zi de zi. Este deviza noastră și filtrul prin care trecem toate strategiile noastre de digital.

De aceea am creat evenimentul Yes, We Dare!

O zi în care brand-urile stau față în față cu ecosistemul Dare Digital și la final de zi, primesc minimum două soluții digitale concrete, practice și ușor implementabile. Tu îți găsești răspunsul, iar noi facem ceea ce ne place, o întreagă zi.

--> Ce se întâmplă la event?

Trimiți brief-ul. Facem research să îți cunoaștem business-ul mai bine.
Vii la eveniment, îți bei cafeaua și începem sesiunea de debriefing.

Înainte să ne apucăm de lucru, vei avea o discuție scurtă cu specialiștii din echipa Dare Digital care vor lucra pe brandul tău.

După ce aflăm toate informațiile extra de care avem nevoie, ne apucăm de lucru, iar tu asiști la o sesiune de keynotes pe subiecte conexe marketingului online.

Ne vedem ulterior la final de zi, în jur de 16:00, când susținem prezentările cu soluțiile digitale propuse.

--> Ce se intamplă cu ideile de la event?

Prețul asociat participării la eveniment acoperă furnizarea ideilor și direcțiilor creative de către specialiștii din ecosistemul Dare Digital. Utilizarea acestora în campanii și activități punctuale ulterioare se va putea face doar cu acordul reprezentanților agenției

Companiile care își doresc să participe la eveniment pot înscrie brief-uri până pe data de 20 mai, la finalul zilei. Ne rezervăm dreptul de a selecta brief-urile pe care vom lucra în cadrul evenimentului în funcție de industrie, tipologia companiei și informațiile oferite cu privire la provocarea de business cu care se confruntă.

--> Înscrierile la eveniment se pot face aici: http://bit.ly/3aeuSFJ

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward