Yes We Dare #2

  • BUCURESTI - Hotel Intercontinental, sala Fortuna
  •    28 Septembrie 2020

Participă la a doua sesiune de showcase a ecosistemului Dare Digital.

1 zi. O serie de challenge-uri de business.
Specialiști cu expertiză în advertising și digital marketing.
Soluții on the spot, personalizate pentru business-ul tău.

Fiecare provocare de business merită o abordare personalizată.
Ecosistemul Dare Digital funcționează sub deviza „Everything is personal. Even in business.”

Acesta este unul dintre principiile pe care ne bazăm în ceea ce facem zi de zi. Este deviza noastră și filtrul prin care trecem toate strategiile noastre de digital.

De aceea am creat evenimentul Yes, We Dare!

O zi în care brand-urile stau față în față cu ecosistemul Dare Digital și la final de zi, primesc minimum două soluții digitale concrete, practice și ușor implementabile. Tu îți găsești răspunsul, iar noi facem ceea ce ne place, o întreagă zi.

--> Ce se întâmplă la event?

Trimiți brief-ul. Facem research să îți cunoaștem business-ul mai bine.
Vii la eveniment, îți bei cafeaua și începem sesiunea de debriefing.

Înainte să ne apucăm de lucru, vei avea o discuție scurtă cu specialiștii din echipa Dare Digital care vor lucra pe brandul tău.

După ce aflăm toate informațiile extra de care avem nevoie, ne apucăm de lucru, iar tu asiști la o sesiune de keynotes pe subiecte conexe marketingului online.

Ne vedem ulterior la final de zi, în jur de 16:00, când susținem prezentările cu soluțiile digitale propuse.

--> Ce se intamplă cu ideile de la event?

Prețul asociat participării la eveniment acoperă furnizarea ideilor și direcțiilor creative de către specialiștii din ecosistemul Dare Digital. Utilizarea acestora în campanii și activități punctuale ulterioare se va putea face doar cu acordul reprezentanților agenției

Companiile care își doresc să participe la eveniment pot înscrie brief-uri până pe data de 20 mai, la finalul zilei. Ne rezervăm dreptul de a selecta brief-urile pe care vom lucra în cadrul evenimentului în funcție de industrie, tipologia companiei și informațiile oferite cu privire la provocarea de business cu care se confruntă.

--> Înscrierile la eveniment se pot face aici: http://bit.ly/3aeuSFJ

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward