ZF Digital Summit 2020

  •    04 - 05 Noiembrie 2020

Criza provocată de pandemia de COVID-19, care a pus sub presiune economia şi societatea în moduri nemaîntâlnite până acum, a arătat că atât administraţia centrală cât şi companiile private se pot mobiliza şi – atunci când sunt cu spatele la zid şi nu au o altă opţiune - pot realiza în câteva zile proiecte de digitalizare care, în unele cazuri, erau amânate de ani de zile din diferite motive.

 

Această criză a arătat mai clar ca niciodată şi cât de importante sunt IT-ul, tehnologia, conexiunile rapide la internet, aplicaţiile software şi echipamentele de încredere precum şi oamenii care au cunoştinţele necesare să facă sau să-i înveţe pe ceilalţi că toate aceste lucruri să funcţioneze. Astfel, IT-ul şi tehnologia, comunicaţiile, au devenit pentru multe companii diferenţa între a rezista şi a-şi închide porţile, între a fructifica oportunităţile sau doar de a privi cum o fac alţii.

Teme de discuție:

  • Care au fost lucrurile pozitive care s-au întâmplat pe durata pandemiei din punct de vedere al digitalizării, a implementării tehnologiei în România, în mediul de business, în sistemul educaţional şi în administraţie?
  •  Care sunt cele mai mari greşeli făcute în această perioadă din punct de vedere al digitalizării?
  •  De ce am fost în stare să facem în câteva luni ce nu a fost realizat în ani sau decenii, în special în administraţia publică? Cum facem să păstrăm această atitudine?
  •  Care sunt zonele în care există cele mai slabe conexiuni la internet din România?
  • Cum se poate extinde rapid infrastructura de comunicaţie fixă şi mobilă din România şi cât ar trebui investit pentru a creşte capacitatea reţelelor de a face faţă noului model de consum?
  •  Ce impact are faptul că România este în urmă în ceea ce priveşte adoptarea tehnologiei 5G? Ce impact ar avea o deblocare rapidă a licitaţiei prin care operatorii de telefonie mobilă ar câştiga acces la spectru radio suplimentar?

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

PoliHack 11: ediția online

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (OSUT) a pornit înscrierile pentru a 11-a ediție a proiectului „PoliHack”. Studenții și liceenii pot concura în acest hackathon de 48 de ore pentru a câștiga diverse premii și pentru oportunitatea de a-și dezvolta propriul produs împreună cu mentorii noștri...

Citește tot arrow_forward

Bucuresti Business Days 2020

Evenimentele Business Days sunt create cu scopul de a ajuta mediul de afaceri regional de a gasi raspunsuri la provocari, solutii la probleme, oportunitati de dezvoltare personala, profesionala si a afacerilor. Evenimentele Business Days sunt recunoscute pentru faptul ca pe durata lor creaza diverse contexte care incurajeaza interactiunea dintre participanti, speakeri si parteneri, ...

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din retail cu jucătorii de e-commerce. 

Citește tot arrow_forward