ZF Digital Summit 2020

  •    04 - 05 Noiembrie 2020

Criza provocată de pandemia de COVID-19, care a pus sub presiune economia şi societatea în moduri nemaîntâlnite până acum, a arătat că atât administraţia centrală cât şi companiile private se pot mobiliza şi – atunci când sunt cu spatele la zid şi nu au o altă opţiune - pot realiza în câteva zile proiecte de digitalizare care, în unele cazuri, erau amânate de ani de zile din diferite motive.

 

Această criză a arătat mai clar ca niciodată şi cât de importante sunt IT-ul, tehnologia, conexiunile rapide la internet, aplicaţiile software şi echipamentele de încredere precum şi oamenii care au cunoştinţele necesare să facă sau să-i înveţe pe ceilalţi că toate aceste lucruri să funcţioneze. Astfel, IT-ul şi tehnologia, comunicaţiile, au devenit pentru multe companii diferenţa între a rezista şi a-şi închide porţile, între a fructifica oportunităţile sau doar de a privi cum o fac alţii.

Teme de discuție:

  • Care au fost lucrurile pozitive care s-au întâmplat pe durata pandemiei din punct de vedere al digitalizării, a implementării tehnologiei în România, în mediul de business, în sistemul educaţional şi în administraţie?
  •  Care sunt cele mai mari greşeli făcute în această perioadă din punct de vedere al digitalizării?
  •  De ce am fost în stare să facem în câteva luni ce nu a fost realizat în ani sau decenii, în special în administraţia publică? Cum facem să păstrăm această atitudine?
  •  Care sunt zonele în care există cele mai slabe conexiuni la internet din România?
  • Cum se poate extinde rapid infrastructura de comunicaţie fixă şi mobilă din România şi cât ar trebui investit pentru a creşte capacitatea reţelelor de a face faţă noului model de consum?
  •  Ce impact are faptul că România este în urmă în ceea ce priveşte adoptarea tehnologiei 5G? Ce impact ar avea o deblocare rapidă a licitaţiei prin care operatorii de telefonie mobilă ar câştiga acces la spectru radio suplimentar?

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward