ZF Digital Summit 2020

Criza provocată de pandemia de COVID-19, care a pus sub presiune economia şi societatea în moduri nemaîntâlnite până acum, a arătat că atât administraţia centrală cât şi companiile private se pot mobiliza şi – atunci când sunt cu spatele la zid şi nu au o altă opţiune - pot realiza în câteva zile proiecte de digitalizare care, în unele cazuri, erau amânate de ani de zile din diferite motive.

 

Această criză a arătat mai clar ca niciodată şi cât de importante sunt IT-ul, tehnologia, conexiunile rapide la internet, aplicaţiile software şi echipamentele de încredere precum şi oamenii care au cunoştinţele necesare să facă sau să-i înveţe pe ceilalţi că toate aceste lucruri să funcţioneze. Astfel, IT-ul şi tehnologia, comunicaţiile, au devenit pentru multe companii diferenţa între a rezista şi a-şi închide porţile, între a fructifica oportunităţile sau doar de a privi cum o fac alţii.

Teme de discuție:

  • Care au fost lucrurile pozitive care s-au întâmplat pe durata pandemiei din punct de vedere al digitalizării, a implementării tehnologiei în România, în mediul de business, în sistemul educaţional şi în administraţie?
  •  Care sunt cele mai mari greşeli făcute în această perioadă din punct de vedere al digitalizării?
  •  De ce am fost în stare să facem în câteva luni ce nu a fost realizat în ani sau decenii, în special în administraţia publică? Cum facem să păstrăm această atitudine?
  •  Care sunt zonele în care există cele mai slabe conexiuni la internet din România?
  • Cum se poate extinde rapid infrastructura de comunicaţie fixă şi mobilă din România şi cât ar trebui investit pentru a creşte capacitatea reţelelor de a face faţă noului model de consum?
  •  Ce impact are faptul că România este în urmă în ceea ce priveşte adoptarea tehnologiei 5G? Ce impact ar avea o deblocare rapidă a licitaţiei prin care operatorii de telefonie mobilă ar câştiga acces la spectru radio suplimentar?

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot