ZF Mobilio

  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel,Bucharest Calea Victoriei 63-81
  •    23 Aprilie 2019

Reducerea costurilor. Colaborare digitală îmbunătăţită. Plăţi & încasări mai simple. Promovare eficientăDupă mai bine de un deceniu de la momentul în care au aspirat să devină centrul vieţii noastre digitale, smartphone-urile şi aplicaţiile mobile au devenit nu doar accesibile pentru marea majoritate a utilizatorilor, la fel ca şi serviciile de internet mobil, ci s-au şi maturizat oferind o performanţă stabilă, de încredere. Alături de tablete, laptopuri dar şi de noile versiuni ale platformelor tradiţionale software de business - acum mai suple şi adaptate la noile ecrane şi pretenţii ale utilizatorilor - gadgeturile şi aplicaţiile mobile sunt acum gata să contribuie cu adevărat la optimizarea businessului.

Într-un mediu de business în care companiile caută metode de a-şi eficentiza activitatea, de a-şi optimiza fluxurile de lucru şi de a colabora mai bine, echipamentele, tehnologiile mobile oferă acum nivelul de performanţă şi de încredere solicitat de cei mai exigenţi jucători pentru a asigura îndeplinirea acestui deziderat.

ZF Mobilio 2019 este spaţiul în care cei mai mari jucători din industrie vor prezenta şi demonstra soluţii, aplicaţii şi echipamente care permit reducerea costurilor, optimizarea fluxurilor de lucru şi a colaborării între membrii echipelor de conducere şi / sau de pe teren dar şi tehnici de promovare mai performante.

O sesiune specială va fi dedicată celor mai promiţătoare start-up-uri locale, care vor împărtăşi membrilor audienţei cum îşi imaginează gadgeturile, aplicaţiile şi platformele de business ale viitorului.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

ISACA Romania Chapter Virtual event

 ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizează evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” în perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, în cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbătute subiecte fierbinți legate de guvernanță și reglementări privind controlul și securitatea inf...

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward