ZF Mobilio

  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel,Bucharest Calea Victoriei 63-81
  •    23 Aprilie 2019

Reducerea costurilor. Colaborare digitală îmbunătăţită. Plăţi & încasări mai simple. Promovare eficientăDupă mai bine de un deceniu de la momentul în care au aspirat să devină centrul vieţii noastre digitale, smartphone-urile şi aplicaţiile mobile au devenit nu doar accesibile pentru marea majoritate a utilizatorilor, la fel ca şi serviciile de internet mobil, ci s-au şi maturizat oferind o performanţă stabilă, de încredere. Alături de tablete, laptopuri dar şi de noile versiuni ale platformelor tradiţionale software de business - acum mai suple şi adaptate la noile ecrane şi pretenţii ale utilizatorilor - gadgeturile şi aplicaţiile mobile sunt acum gata să contribuie cu adevărat la optimizarea businessului.

Într-un mediu de business în care companiile caută metode de a-şi eficentiza activitatea, de a-şi optimiza fluxurile de lucru şi de a colabora mai bine, echipamentele, tehnologiile mobile oferă acum nivelul de performanţă şi de încredere solicitat de cei mai exigenţi jucători pentru a asigura îndeplinirea acestui deziderat.

ZF Mobilio 2019 este spaţiul în care cei mai mari jucători din industrie vor prezenta şi demonstra soluţii, aplicaţii şi echipamente care permit reducerea costurilor, optimizarea fluxurilor de lucru şi a colaborării între membrii echipelor de conducere şi / sau de pe teren dar şi tehnici de promovare mai performante.

O sesiune specială va fi dedicată celor mai promiţătoare start-up-uri locale, care vor împărtăşi membrilor audienţei cum îşi imaginează gadgeturile, aplicaţiile şi platformele de business ale viitorului.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward