ZF Mobilio

  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel,Bucharest Calea Victoriei 63-81
  •    23 Aprilie 2019

Reducerea costurilor. Colaborare digitală îmbunătăţită. Plăţi & încasări mai simple. Promovare eficientăDupă mai bine de un deceniu de la momentul în care au aspirat să devină centrul vieţii noastre digitale, smartphone-urile şi aplicaţiile mobile au devenit nu doar accesibile pentru marea majoritate a utilizatorilor, la fel ca şi serviciile de internet mobil, ci s-au şi maturizat oferind o performanţă stabilă, de încredere. Alături de tablete, laptopuri dar şi de noile versiuni ale platformelor tradiţionale software de business - acum mai suple şi adaptate la noile ecrane şi pretenţii ale utilizatorilor - gadgeturile şi aplicaţiile mobile sunt acum gata să contribuie cu adevărat la optimizarea businessului.

Într-un mediu de business în care companiile caută metode de a-şi eficentiza activitatea, de a-şi optimiza fluxurile de lucru şi de a colabora mai bine, echipamentele, tehnologiile mobile oferă acum nivelul de performanţă şi de încredere solicitat de cei mai exigenţi jucători pentru a asigura îndeplinirea acestui deziderat.

ZF Mobilio 2019 este spaţiul în care cei mai mari jucători din industrie vor prezenta şi demonstra soluţii, aplicaţii şi echipamente care permit reducerea costurilor, optimizarea fluxurilor de lucru şi a colaborării între membrii echipelor de conducere şi / sau de pe teren dar şi tehnici de promovare mai performante.

O sesiune specială va fi dedicată celor mai promiţătoare start-up-uri locale, care vor împărtăşi membrilor audienţei cum îşi imaginează gadgeturile, aplicaţiile şi platformele de business ale viitorului.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward