Zilele TotalSoft. Performanţă, uzabilitate, produs, inovaţie şi tehnologie

  • BUCURESTI
  •    17 - 18 Noiembrie 2015

Ediţia 2015 a Zilelor TotalSoft, programată

Ediţia 2015 a Zilelor TotalSoft, programată pentru 17-18 noiembrie, vă pregăteşte subiecte de maxim interes în materie de performanţă, usability, produs, inovaţie şi tehnologie. Zilele TotalSoft reprezintă acel moment unic al anului în care afli care sunt cele mai noi unelte software de care trebuie să profite business-ul tău, te pui la curent cu tendinţele software din industria ta, împărtăşeşti experienţe şi faci business. 

În 2015, sunt invitate peste 1000 de companii naţionale şi internaţionale, din 15 verticale industriale, sute de lideri ai economiei şi speakeri din companii de top. Workshop-urile derulate simultan, vor aduce noutăţi tehnice şi de business, precum şi cea mai nouă versiune a sistemului Charisma.

De-a lungul celor 10 ediţii, Zilele TotalSoft au luat amploare şi s-au impus ca un eveniment business-to-business premium, fiind cea mai mare şi mai aşteptată întâlnire anuală a utilizatorilor unui produs software de business.

Nu rataţi întâlnirea cu specialiştii valoroşi din spatele ingenioaselor produse Charisma şi Primavera. Salvaţi-vă în calendar 17-18 noiembrie, 2 zile de business pur. 

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

”Cybsersecurity and Digital Resilience”

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS - Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice î...

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward