Zilele TotalSoft. Performanţă, uzabilitate, produs, inovaţie şi tehnologie

  • BUCURESTI
  •    17 - 18 Noiembrie 2015

Ediţia 2015 a Zilelor TotalSoft, programată

Ediţia 2015 a Zilelor TotalSoft, programată pentru 17-18 noiembrie, vă pregăteşte subiecte de maxim interes în materie de performanţă, usability, produs, inovaţie şi tehnologie. Zilele TotalSoft reprezintă acel moment unic al anului în care afli care sunt cele mai noi unelte software de care trebuie să profite business-ul tău, te pui la curent cu tendinţele software din industria ta, împărtăşeşti experienţe şi faci business. 

În 2015, sunt invitate peste 1000 de companii naţionale şi internaţionale, din 15 verticale industriale, sute de lideri ai economiei şi speakeri din companii de top. Workshop-urile derulate simultan, vor aduce noutăţi tehnice şi de business, precum şi cea mai nouă versiune a sistemului Charisma.

De-a lungul celor 10 ediţii, Zilele TotalSoft au luat amploare şi s-au impus ca un eveniment business-to-business premium, fiind cea mai mare şi mai aşteptată întâlnire anuală a utilizatorilor unui produs software de business.

Nu rataţi întâlnirea cu specialiştii valoroşi din spatele ingenioaselor produse Charisma şi Primavera. Salvaţi-vă în calendar 17-18 noiembrie, 2 zile de business pur. 

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward