Ziua Comunicatiilor 2020

  •    15 Septembrie 2020

Rolul telecomunicatiilor in procesul digitalizarii accelerate generate de criza COVID-19. Noul val al inovarii in industria telecom

Independent de voința noastră, 2020 va rămâne un an marcat de pandemia Covid-19, ale cărei efecte se răsfrâng asupra tuturor domeniilor de activitate. 2020 este anul în care cu toții am înțeles importanța critică a infrastructurii de telecomunicații pentru bunul mers al afacerilor, administrației publice și societății în general. Daca până mai ieri Societatea Informaționala era doar un obiectiv îndepărtat, astăzi digitalizarea este cea care ne permite să păstram distanțarea fizica dar totodată să rămânem conectați social și economic.

Ce impact are această stare de fapt asupra industriei telecom? Schimbarea se simte pretudindeni, de la operatori și furnizori de echipamente pana la autoritățile de reglementare. Suntem in plin proces de tranziție, iar concluziile nu au fost conturate încă. Iată de ce Ziua Comunicațiilor 2020 propune o serie de dezbateri care să contureze atât lecțiile învățate în primele luni ale crizei Covid-19 cât și masurile necesare pentru adaptarea la noul context socio-economic.

Vor fi alături de noi în aceste dezbateri lideri ai Autorităților din domeniu, ai Operatorilor de Telecomunicații și ai producătorilor de echipamente, pentru ca împreună să analizăm inovațiile și să identificam direcția potrivita.

Digitalizarea și Telecomunicațiile au un rol aparte în gestiunea crizei Covid-19, atât pentru că trebuie să ofere suport in derularea tuturor celorlalte activități sociale și de business, dar totodată trebuie sa gestioneze intern aceasta schimbare. Alinierea la noile reglementări, necesitatea creșterii capacitatii, adoptarea unor tehnologii noi, inovare la nivel de servicii și oferta comerciala, păstrarea indicatorilor economici… iată doar câteva subiecte de actualitate pe agenda liderilor din industrie.

Pentru mai multe detalii legate de agenda, speakeri, desfasurare eveniment, accesati https://ziuacomunicatiilor.ro/

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward