Ziua Comunicațiilor

  • BUCURESTI - Hotel Marriott, Sala Grand Ballroom
  •    28 Aprilie 2015

Ne face o deosebita placere sa va invitam la cea de- a XIX-a editie a expo-conferintei Ziua Comunicatiilor, care se va desfasura in data de 28 aprilie 2015, la Hotel JW Marriott, Sala Grand Ballroom. 

Ne face o deosebita placere sa va invitam la cea de- a XIX-a editie a expo-conferintei Ziua Comunicatiilor, care se va desfasura in data de 28 aprilie 2015, la Hotel JW Marriott, Sala Grand Ballroom

Ziua Comunicațiilor este un eveniment de tradiție care a marcat de fiecare dată cele mai importante momente în dinamica industriei IT&C locale și evoluția sa în contextul global al telecomunicațiilor. Sunt invitați operatori de comunicații, furnizori de soluții de comunicații, companii de IT care prezintă Smart IT și gadgeturi digitale

Principalele teme vor fi: Ultra Mobile Broadband, Televiziune Digitala, 4K/OLED, Smart Homes, Smart Cars, Big Data si Cloud Computing, 4G/5G, Gadgeturi (smartphone-uri, tablete, phablete PC, ultrabook-uri). 

Evenimentul va reuni peste 700 de participanți , jucători cheie la nivel decizional din 20 de ramuri: turism si eco-turism, textile, lemn si mobila de inalta calitate, auto si componente auto, IT – Telecom, procesarea alimentelor si bauturilor, sanatate, produse farmaceutice si biochimie, energie si managementul de mediu, bio-economie, retail, banci, constructii, imobiliare, servicii /comert, echipamente electrice si electronice, transporturi, media, educatie, militari, participarea la eveniment fiind un prilej optim pentru a stabili noi contacte si parteneriate. 

Vrei sa participi? 
Intrarea se face pe baza listei de inscriere, care se gaseste pe site, Sectiunea Inregistrare.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Leading SAFe® (SA Certification)

In cadrul acestui curs de doua zile, participantii descopera cum sa coordoneze o organizatie Lean-Agile folosind Scaled Agile Framework si principiile sale derivate din Lean, systems thinking, Agile development, product development flow si DevOps. 

Citește tot arrow_forward

SAFe® Product Owner/Product Manager (POPM Certification)

Dezvolta-ti abilitatile necesare pentru a creste eficienta unei organizatii Lean si descopera activitatile si instrumentele folosite pentru managementul backlogs si a programelor. In cadrul acestui training de doua zile participantii vor capata o intelegere mai profunda a ART, modul in care ART aduce valoare in organizatie si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini cat mai bine rolul....

Citește tot arrow_forward

Curs programare in C

Acest curs este o introducere in programarea cu C, oferindu-le programatorilor oportunitatea de a-si dezvolta, sau actualiza, abilitatile de software development folosind limbajul C. Separat de conceptele cheie ale acestui limbaj, training-ul contine si informatii legate de designul si implementarea in C a structurilor comune si algoritmilor comuni.

Citește tot arrow_forward