Ziua Comunicațiilor

  • BUCURESTI - Hotel Marriott, Sala Grand Ballroom
  •    28 Aprilie 2015

Ne face o deosebita placere sa va invitam la cea de- a XIX-a editie a expo-conferintei Ziua Comunicatiilor, care se va desfasura in data de 28 aprilie 2015, la Hotel JW Marriott, Sala Grand Ballroom. 

Ne face o deosebita placere sa va invitam la cea de- a XIX-a editie a expo-conferintei Ziua Comunicatiilor, care se va desfasura in data de 28 aprilie 2015, la Hotel JW Marriott, Sala Grand Ballroom

Ziua Comunicațiilor este un eveniment de tradiție care a marcat de fiecare dată cele mai importante momente în dinamica industriei IT&C locale și evoluția sa în contextul global al telecomunicațiilor. Sunt invitați operatori de comunicații, furnizori de soluții de comunicații, companii de IT care prezintă Smart IT și gadgeturi digitale

Principalele teme vor fi: Ultra Mobile Broadband, Televiziune Digitala, 4K/OLED, Smart Homes, Smart Cars, Big Data si Cloud Computing, 4G/5G, Gadgeturi (smartphone-uri, tablete, phablete PC, ultrabook-uri). 

Evenimentul va reuni peste 700 de participanți , jucători cheie la nivel decizional din 20 de ramuri: turism si eco-turism, textile, lemn si mobila de inalta calitate, auto si componente auto, IT – Telecom, procesarea alimentelor si bauturilor, sanatate, produse farmaceutice si biochimie, energie si managementul de mediu, bio-economie, retail, banci, constructii, imobiliare, servicii /comert, echipamente electrice si electronice, transporturi, media, educatie, militari, participarea la eveniment fiind un prilej optim pentru a stabili noi contacte si parteneriate. 

Vrei sa participi? 
Intrarea se face pe baza listei de inscriere, care se gaseste pe site, Sectiunea Inregistrare.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

Cum să ajungi Data Scientist?

Meetup-urile Women in Machine Learning & Data Science (WiMLDS) își propun să inspire, să crească nivelul cunoașterii și să susțină femeile din acest domeniu.

Citește tot arrow_forward

”Cybsersecurity and Digital Resilience”

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS - Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice î...

Citește tot arrow_forward