[ACHIZIȚII] Gartner achiziționează CEB

10 aprilie 2017

Compania Gartner, lider global în domeniul cercetării și al consultanței în tehnologie, anunță încheierea procedurilor de achiziție a companiei CEB Inc.

[ACHIZIȚII] Gartner achiziționează CEB

Compania Gartner, lider global în domeniul cercetării și al consultanței în tehnologie, anunță încheierea procedurilor de achiziție a companiei CEB Inc. 

(NYSE: CEB), poziționată ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai pieței de management a talentelor și de recrutare. Tranzacția a fost estimată la 2.6 miliarde de dolari.

Planurile derivate din această achiziție includ consolidarea abilităților Gartner de a le oferi plus valoare clienților săi prin a-i ajuta să ia deciziile cele mai bune în procesele interne. Abilitățile de analiză ale Gartner, serviciile de cercetare și de consultanță în IT, Marketing și SupplyChain, toate acestea alăturate expertizei de management a talentelor oferită de CEB (HR, Sales, Financiar și Legal) se vor poziționa integrat la nivelul pieței prin oferirea unei abordări complete și aliniate la cele mai critice probleme lansate de companiile-lider din cele mai importante industrii ale pieței.

Suntem extrem de încântați de finalizarea acestei tranzacții, ce va da naștere celei mai mari companii de cercetare și de consultanță, oferind servicii integrate, pentru toate verticalele și departamentele unui business, Gene Hall, CEO Gartner.

Gartner va prezenta în mod oficial rapoartele financiare pentru primul trimestru al anului 2017 în data de 4 mai.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai populare încuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasă

O vulnerabilitate de securitate prezentă în încuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci să controleze toate dispozitivele conectate din locuință.

Citește tot arrow_forward