[ACHIZIȚII] Gartner achiziționează CEB

10 aprilie 2017

Compania Gartner, lider global în domeniul cercetării și al consultanței în tehnologie, anunță încheierea procedurilor de achiziție a companiei CEB Inc.

[ACHIZIȚII] Gartner achiziționează CEB

Compania Gartner, lider global în domeniul cercetării și al consultanței în tehnologie, anunță încheierea procedurilor de achiziție a companiei CEB Inc. 

(NYSE: CEB), poziționată ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai pieței de management a talentelor și de recrutare. Tranzacția a fost estimată la 2.6 miliarde de dolari.

Planurile derivate din această achiziție includ consolidarea abilităților Gartner de a le oferi plus valoare clienților săi prin a-i ajuta să ia deciziile cele mai bune în procesele interne. Abilitățile de analiză ale Gartner, serviciile de cercetare și de consultanță în IT, Marketing și SupplyChain, toate acestea alăturate expertizei de management a talentelor oferită de CEB (HR, Sales, Financiar și Legal) se vor poziționa integrat la nivelul pieței prin oferirea unei abordări complete și aliniate la cele mai critice probleme lansate de companiile-lider din cele mai importante industrii ale pieței.

Suntem extrem de încântați de finalizarea acestei tranzacții, ce va da naștere celei mai mari companii de cercetare și de consultanță, oferind servicii integrate, pentru toate verticalele și departamentele unui business, Gene Hall, CEO Gartner.

Gartner va prezenta în mod oficial rapoartele financiare pentru primul trimestru al anului 2017 în data de 4 mai.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Mirro, aplicația dezvoltată de Zitec care crește performanța echipelor, se lansează internațional pe platforma Product Hunt

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, anunță lansarea la nivel internațional a Mirro.io, aplicație completă de management al performanței resurselor umane și cel de-al doilea produs propriu al companiei, prin listarea pe Product Hunt, una dintre cele mai mari platforme internaționale de resurse pentru industria IT. ...

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward