[UK]: Facebook introduce posibilitatea efectuării de plăți în aplicația Messenger App

10 noiembrie 2017

Facebook Messenger poate fi folosit de acum pentru a facilita plățile între utilizatorii britanici, funcționalitate lansată în Statele Unite ale Americii încă de acum 2 ani.

[UK]: Facebook introduce posibilitatea efectuării de plăți în aplicația Messenger App

Banii pot fi trimiși de către un utilizator către prietenii săi din UK, folosind un singur mesaj și câteva interacțiuni extrem de accesibile printr-un asistent virtual al aplicației de mesagerie.

Facebook lucrează deja cu cele mai importante bănci și procesatori de plăți din Marea Britanie, fiecare dintre aceștia necesitând integrarea cu sistemul de plăți de la Messenger pentru a opera și a finaliza o tranzacție.

Sumele trimise prin Facebook Messenger nu depășesc, în cele mai multe dintre cazuri, suma de 50 de dolari, acestea fiind folosite pentru a achita facturi sau pentru a plăti servicii de tip mass-market, precum cele de babysitting.

În UK, suma maximă astfel tranzacționată în prezent este de 2.500 de lire și nu poate depăși 10.000 de lire într-o perioadă de 30 de zile.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward