[UK]: Facebook introduce posibilitatea efectuării de plăți în aplicația Messenger App

10 noiembrie 2017

Facebook Messenger poate fi folosit de acum pentru a facilita plățile între utilizatorii britanici, funcționalitate lansată în Statele Unite ale Americii încă de acum 2 ani.

[UK]: Facebook introduce posibilitatea efectuării de plăți în aplicația Messenger App

Banii pot fi trimiși de către un utilizator către prietenii săi din UK, folosind un singur mesaj și câteva interacțiuni extrem de accesibile printr-un asistent virtual al aplicației de mesagerie.

Facebook lucrează deja cu cele mai importante bănci și procesatori de plăți din Marea Britanie, fiecare dintre aceștia necesitând integrarea cu sistemul de plăți de la Messenger pentru a opera și a finaliza o tranzacție.

Sumele trimise prin Facebook Messenger nu depășesc, în cele mai multe dintre cazuri, suma de 50 de dolari, acestea fiind folosite pentru a achita facturi sau pentru a plăti servicii de tip mass-market, precum cele de babysitting.

În UK, suma maximă astfel tranzacționată în prezent este de 2.500 de lire și nu poate depăși 10.000 de lire într-o perioadă de 30 de zile.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Cercetătorii Kaspersky Lab au constatat că numărul de atacuri care folosesc software periculos pentru dispozitive mobile aproape s-a dublat, în numai un an. În 2018 au existat 116,5 milioane de atacuri, comparativ cu 66,4 milioane, în 2017, cu o creștere semnificativă a numărului de utilizatori unici afectați. În ciuda faptului că sunt atacate mai multe dispozitive,...

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai complexe operațiuni de spionaj pe Android: Mandrake a rămas nedectat timp de patru ani în aplicații din magazine oficiale

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o nouă amenințare informatică, denumită Mandrake, care infectează dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona și de a le goli conturile bancare.

Citește tot arrow_forward

Ce trebuie să știi la implementarea primului ERP?

95% dintre companiile care implementează corect o aplicație software reușesc să îmbunătățească procesele interne după acest pas.

Citește tot arrow_forward