10 ani de Spotify

09 octombrie 2018

Serviciul de music streaming împlinește 10 ani de existență pe piață, bucurându-se în tot acest timp de o creștere continuă, păstrându-și poziția uneia dintre cele mai cunoscute platforme la nivel global.

10 ani de Spotify

Lansat în Stockholm, Spotify a intrat în anul 2008 pe un segment extrem de nișat, unde streaming-ul muzical însemna doar 1% din încasările globale ale industriei de profil. Primii ani ai istoriei Spotify au însemnat o adevărată provocare, Spotify atingând în 2013 30 de milioane de utilizatori activi și 8 milioane de abonați premium.

În acest moment, compania este evaluată la 28.9 miliarde de dolari, iar până la finalul anului 2018 se așteaptă ca serviciul de fie accesat de peste 180 de milioane de utilizatori activi, cu 83 de milioane de abonați premium.

Infographic: Spotify's Impressive Long-Term Growth | Statista

Sursa: Statista

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Scranos sustrage toate parolele și informațiile bancare ale victimelor și le compromite activitatea pe rețelele de socializare

Citește tot arrow_forward

Cât costă o aplicație software CRM și ce beneficii aduce unei companii?

Predicții, trenduri și idei de transformare digitală pentru următorii 2 ani

Citește tot arrow_forward

Beneficiile tehnologiei Business Intelligence pentru companii

Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

Citește tot arrow_forward