10 ani de Spotify

09 octombrie 2018

Serviciul de music streaming împlinește 10 ani de existență pe piață, bucurându-se în tot acest timp de o creștere continuă, păstrându-și poziția uneia dintre cele mai cunoscute platforme la nivel global.

10 ani de Spotify

Lansat în Stockholm, Spotify a intrat în anul 2008 pe un segment extrem de nișat, unde streaming-ul muzical însemna doar 1% din încasările globale ale industriei de profil. Primii ani ai istoriei Spotify au însemnat o adevărată provocare, Spotify atingând în 2013 30 de milioane de utilizatori activi și 8 milioane de abonați premium.

În acest moment, compania este evaluată la 28.9 miliarde de dolari, iar până la finalul anului 2018 se așteaptă ca serviciul de fie accesat de peste 180 de milioane de utilizatori activi, cu 83 de milioane de abonați premium.

Infographic: Spotify's Impressive Long-Term Growth | Statista

Sursa: Statista

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward