11 startup-uri în tehnologie au fost acceptate în programul de accelerare MVP Academy 2017

01 Mar 2017

11 startup-uri în tehnologie au fost acceptate în cea de-a patra ediție a programului de accelerare MVP Academy. Echipele finaliste dezvoltă produse în industrii precum fintech, biotehnologie, retail, securitate, instrumente de dezvoltare software, sport & entertainment și, timp de 9 săptămâni, vor trece printr-un proces amplu de accelerare a business-urilor pe care le dezvoltă.

11 startup-uri în tehnologie au fost acceptate în programul de accelerare MVP Academy 2017

11 startup-uri în tehnologie au fost acceptate în cea de-a patra ediție a programului de accelerare MVP Academy. Echipele finaliste dezvoltă produse în industrii precum fintech, biotehnologie, retail, securitate, instrumente de dezvoltare software, sport & entertainment și, timp de 9 săptămâni, vor trece printr-un proces amplu de accelerare a business-urilor pe care le dezvoltă. Aceștia vor lucra unu la unu alături de mentori internaționali și specialiști în industrie. La final, vor avea oportunitatea de a-și prezenta produsele în fața investitorilor în cadrul MVP Academy Demo Day. Detalii despre structura programului sunt disponibile online pe www.mvpacademy.co.

Dezvoltat în parteneriat cu CyberGhost VPN, cu sprijinul partenerilor Bitdefender, Microsoft și Raiffeisen Bank, programul de accelerare MVP Academy este gratuit și ajută startup-urile în tehnologie să își dezvolte produsele pentru piața globală.

Startup-urile acceptate anul acesta în program dezvoltă produse în industrii diverse precum fintech, biotech & printare 3D, automatizări industriale, securitate, retail/e-commerce, instrumente pentru dezvoltare software și design, HR & dezvoltarea afacerilor și sport & entertainment.

Echipele acceptate în program vin din mai multe orașe din țară: București, Timișoara, Cluj și Iași. Astfel, finaliștii MVP Academy 2017 sunt:

”A fost un proces de selecție solicitant. Le mulțumim tuturor celor care au aplicat, am avut foarte multe startup-uri bune, echipe bine dezvoltate din care a trebuit să le selectăm pe cele mai bune și apropiate ca nivel de maturitate a afacerilor pe care le construiesc. Comunitatea MVP Academy, mentorii și rețeaua de alumni ne-au oferit un sprijin incredibil în identificarea celor mai bune echipe. Îi felicităm pe cei selectați, partea dificilă abia acum începe: urmează nouă săptămâni de muncă intensă la finalul cărora vom avea companii mai bine pregătite să atace piața globală și să crească ecosistemul antreprenoriatului în tehnologie din România și din regiune.”, a precizat Bogdan Iordache, Director de program MVP Academy.

Cea de-a patra ediție a programului de accelerare MVP Academy se va încheia pe 8 mai, la Cinema Pro cu Demo Day,  eveniment în cadrul căruia echipele își vor prezenta afacerile în fața unei audiențe formate din investitori, antreprenori, mentori și profesioniști în tehnologie la nivel regional.

MVP Academy este un program realizat în parteneriat cu CyberGhost VPN, cu sprijinul Bitdefender, Microsoft România, Raiffeisen Bank și suport logistic din partea F6S.

Mediatizarea programului este asigurată de Start-up.ro, Startup Cafe, EuropaFM, Business Review, Softlead, IQAds, eFinance, Agora, The Trends, cu sprijinul Zelist Monitor și cu susținerea comunităților de profesioniști în tehnologie.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul