29 iulie – lansarea oficială a Windows 10

29 iulie 2015

Începând de astăzi, utilizatorii sistemului de operare Windows pot descărca kitul de instalare pentru versiunea Windows 10 oferită de Microsoft.

29 iulie – lansarea oficială a Windows 10

Începând de astăzi, utilizatorii sistemului de operare Windows pot descărca kitul de instalare pentru versiunea Windows 10 oferită de Microsoft.

Conform programului oficial prezentat de compania Microsoft, actualizările au fost disponibile începând cu ora 7 a acestei dimineți.

190 de țări au acces la versiunea Windows 10

Pornind de la viziunea: un singur magazine de aplicații, o singură platformă, o singură experiență minunată a utilizatorului, Microsoft și-a dorit ca prin această versiune să le ofere beneficiarilor motivația de a crea lucruri excelente cu propriile device-uri prin folosirea Windows 10.

În principal, sistemul de operare vizează oferirea unei viziuni mult mai pesonale a ceea ce înseamnă utilizarea calculatorului propriu, ușurința transferului de date între device-uri, ca adaptare la mobilitatea specifică tehnologiilor moderne.

Încă de la început, Windows 10 se poziționează ca un produs software unic, întrucât reunește cele mai importante feedback-uri primite de la peste 5 milioane de utilizatori. Se pare că aceștia sunt și primii care au avut acces la noua versiune a sistemului. Timp de un an, utilizatorii Windows 7 și 8 cu licență pot să facă upgrade la Windows 10 în mod gratuit.

Din punctul de vedere al securității datelor, Windows 10 este cea mai sigură versiune lansată până acum (datorită Windows Defender și Smart Screen, sistemul este extrem de sigur în contextul atacurilor prin viruși, malware sau phishing).

Productivitatea este o funcționalitate de bază pe care o recomandă Microsoft în descrierea produsului Windows 10 de pe blogul oficial. Așadar, prin sistemele de Voice, Pen și Gesture, utilizatorul reușește să interacționeze mult mai ușor cu propriul calculator. Pentru aceia care au nevoie de un asistent personal digital, Cortana răspunde cu succes provocării de a găsi ușor și rapid informații utile. 

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward