38% creştere a cifrei de afaceri pentru UMT Software, în primul semestru din 2014

21 august 2014

Compania UMT Software din Cluj Napoca, producător software de soluţii pentru managementul proiectelor, a realizat în primul semestru al anului 2014 o creştere a cifrei de afaceri de 38% faţă de primul semestru al anului precedent.

38% creştere a cifrei de afaceri pentru UMT Software, în primul semestru din 2014

Compania UMT Software din Cluj Napoca, producător software de soluţii pentru managementul proiectelor, a realizat în primul semestru al anului 2014 o creştere a cifrei de afaceri de 38% faţă de primul semestru al anului precedent.

Această creştere se reflectă şi în creşterea numărului de angajaţi: de la 42 angajaţi în primul semestrul al anului 2013 la 53 angajaţi în 2014, pentru aceeaşi perioadă a anului.

“Primul semestru din 2014 a fost printre cele mai dificile din istoria recentă a firmei datorită condiţiilor din piaţa forţei de muncă. Chiar şi operând sub aceste constrângeri am reuşit să atragem un numar semnificativ de specialişti pe tehnologii Microsoft.”

Până la finele anului dorim să mai atragem încă cel puţin 10 specialişti pentru a facilita extinderea competenţelor noastre pe platformele Azure şi SharePoint Online.” a declarat Ionuţ Nechita, general manager UMT Software.

În prezent, o divizie a UMT Software funcţionează şi la Bucureşti, în cadrul companiei Zitec. În vederea extinderii activităţii pe plan local, în România, UMT Software a încheiat în anul 2012, un parteneriat cu Zitec pentru recrutarea unui număr de 20 specialişti IT.

UMT Software este parte a grupului de firme UMT (United Management Technologies), lider mondial în domeniul soluţiilor şi serviciilor pentru gestiunea proiectelor şi cel mai important partener Microsoft EPM din America de Nord.

„Într-o piaţă care face în principal outsourcing, suntem una dintre puţinele firme cu produs propriu.” a mai declarat Ionuţ Nechita.

Grupul UMT este partener oficial "Microsoft Gold Partner" şi membru al Comisiei de Consiliere Microsoft în domeniul EPM, fiind una dintre puţinele firme la nivel mondial care este invitată să participe în programele de pre-release Microsoft Office şi SharePoint.În 2012 firma a fost inclusă pe listele Cool Vendors şi Visionary Vendor ale companiei de consultanţă şi cercetare în IT – Gartner, iar în 2010 şi 2013 compania a fost nominalizată Microsoft Partner of the Year.

Cu o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa soluţiilor de Enterprise Project Managemet (EPM), compania are sediu central în America de Nord, având birouri în: New York, Londra, Bellevue, Chicago, Irving, Houston, San Francisco, Los Angeles, Philadelphia, Reston şi Cluj-Napoca.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Aplicația infectată Psiphon, folosită pentru accesarea unor pagini de internet cenzurate sau blocate, era distribuită prin magazine neoficiale și conține aceeași mostră de amenințare informatică identificată în vara lui 2018, când era încorporată într-o aplicație cu conținut destinat adulților. Dincolo de Triout, aplicația compromisă mai include și trei co...

Citește tot arrow_forward

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Grupul de companii, fondate și conduse de Mădălin Dumitru, a încheiat anul trecut cu afaceri de 2,3 mil Euro. (Cyber Smart Defence) CSD gestionează probleme de securitate cibernetică pentru companii locale sau multinaționale precum ORANGE, CARREFOUR, TIRIAC HOLDING, FILDAS Group, PROTV, GOTHAER ASIGURARI, LibraBank, EMIRATES AIRLINES, AL HABTOOR GROUP etc. „Securitatea ciberne...

Citește tot arrow_forward

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au descoperit o amenințare informatică agresivă care se ascunde pe dispozitivul infectat și are acces la toate datele personale ale victimei.Denumită Scranos, amenințarea se răspândește rapid la nivel global, cu activitate extrem de intensă în România, India, Brazilia, Franța, Italia și Indonezia. Scranos...

Citește tot arrow_forward