5 out of 5 - Business & Software

04 aprilie 2018

5 dintre cele mai importante știri ale piețelor locale și internaționale din ultimele 24 de ore 

5 out of 5 - Business & Software
  • Romanian Software va lansa în 2018 şi o aplicaţie în cloud

Romanian Software, o companie locală specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii pentru domeniul resurselor umane, are în plan să lanseze în acest an şi o aplicaţie în cloud pentru platforma colorful.hr, noul nume al platformei HRP.ro.

Colorful.hr (fostul HRP.ro) este un software de resurse umane folosit de câteva sute de antreprenori şi manageri din România, care generează rapoarte şi statistici HR şi conectează toţi angajaţii unei firme la o reţea de socializare internă.

  • Ness Digital Engineering a ajuns la 100 de angajaţi în Timişoara şi estimează o creştere de până la 300 de ingineri în următorii ani

Obiectivul companiei este de a recruta cei mai buni specialişti de pe piaţa locală şi de a se poziţiona ca „employer of choice” în rândul inginerilor software din Timişoara. Printre punctele de atracţie pentru candidaţii Ness se numără portofoliul de clienţi, limbajele folosite (Scala, Python, Java, PHP,  Javascript .NET, Angular), proiectele interesante derulate la nivel internaţional, în domenii diverse (educaţie, media, servicii financiare, transport, divertisment, automotive), mediul de lucru şi flexibilitatea programului.

  • Zitec – anunță mutarea birourilor în Timpuri Noi Square

Noul spațiu va găzdui, într-un spațiu neconvențional, o echipă de până la 190 de specialiști în dezvoltarea de software și marketing digital.

  • Fraudele pentru aplicațiile mobile au crescut cu 30% pentru acest an

Conform unei cercetări publicată de AppsFlyer, s-au înregistrat creșteri semnificative ale atacurilor în cazul aplicațiilor instalate pe device-urile mobile în primul trimestru al anului 2018. Acest fapt se traduce prin pierderi cumulate, cu valori între 700 – 800 milioane de dolari, cele mai afectate fiind aplicațiile de gaming, urmate de cele financiare.

  • Spotify și-a anunțat listarea pe bursa din New York. Compania (SPOT) a fost cotată inițial la valoarea de 20 de miliarde de dolari, dar listarea este una neconvențională.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Scranos sustrage toate parolele și informațiile bancare ale victimelor și le compromite activitatea pe rețelele de socializare

Citește tot arrow_forward

Cât costă o aplicație software CRM și ce beneficii aduce unei companii?

Predicții, trenduri și idei de transformare digitală pentru următorii 2 ani

Citește tot arrow_forward

Beneficiile tehnologiei Business Intelligence pentru companii

Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

Citește tot arrow_forward