5 out of 5 - Business & Software

04 aprilie 2018

5 dintre cele mai importante știri ale piețelor locale și internaționale din ultimele 24 de ore 

5 out of 5 - Business & Software
  • Romanian Software va lansa în 2018 şi o aplicaţie în cloud

Romanian Software, o companie locală specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii pentru domeniul resurselor umane, are în plan să lanseze în acest an şi o aplicaţie în cloud pentru platforma colorful.hr, noul nume al platformei HRP.ro.

Colorful.hr (fostul HRP.ro) este un software de resurse umane folosit de câteva sute de antreprenori şi manageri din România, care generează rapoarte şi statistici HR şi conectează toţi angajaţii unei firme la o reţea de socializare internă.

  • Ness Digital Engineering a ajuns la 100 de angajaţi în Timişoara şi estimează o creştere de până la 300 de ingineri în următorii ani

Obiectivul companiei este de a recruta cei mai buni specialişti de pe piaţa locală şi de a se poziţiona ca „employer of choice” în rândul inginerilor software din Timişoara. Printre punctele de atracţie pentru candidaţii Ness se numără portofoliul de clienţi, limbajele folosite (Scala, Python, Java, PHP,  Javascript .NET, Angular), proiectele interesante derulate la nivel internaţional, în domenii diverse (educaţie, media, servicii financiare, transport, divertisment, automotive), mediul de lucru şi flexibilitatea programului.

  • Zitec – anunță mutarea birourilor în Timpuri Noi Square

Noul spațiu va găzdui, într-un spațiu neconvențional, o echipă de până la 190 de specialiști în dezvoltarea de software și marketing digital.

  • Fraudele pentru aplicațiile mobile au crescut cu 30% pentru acest an

Conform unei cercetări publicată de AppsFlyer, s-au înregistrat creșteri semnificative ale atacurilor în cazul aplicațiilor instalate pe device-urile mobile în primul trimestru al anului 2018. Acest fapt se traduce prin pierderi cumulate, cu valori între 700 – 800 milioane de dolari, cele mai afectate fiind aplicațiile de gaming, urmate de cele financiare.

  • Spotify și-a anunțat listarea pe bursa din New York. Compania (SPOT) a fost cotată inițial la valoarea de 20 de miliarde de dolari, dar listarea este una neconvențională.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește tot arrow_forward