6 conferințe dedicate industriei software recomandate de Softlead pentru 2023

29 Dec 2022

Până în 2025, industria aplicațiilor software va ajunge, estimativ, la peste 100 de miliarde de dolari, devenind reprezentativă pe majoritatea piețelor din întreaga lume. Tot mai multe companii vor investi în digitalizare și vor alege automatizarea anumitor procese și activități prin soluții software de tip SaaS.

6 conferințe dedicate industriei software recomandate de Softlead pentru 2023

Dezvoltarea industriei IT a însemnat în ultimii ani și deschiderea porților a sute de evenimente dedicate fiecărui tip de verticală (software, hardware, digital etc.). Iată care este topul celor mai recomandate 5 conferințe internaționale pe care Softlead le recomandă companiilor care au în portofolii aplicații software proprii.

SaaStr Europa 2023

Organizat în Londra, evenimentul va avea loc în perioada 6 - 7 iunie 2023. Peste 4.000 de participanți din companii software (product, founderi), investitori, specialiști marketing/product sunt așteptați să ia parte la o agendă plină de subiecte de interes pentru pasionații de aplicații și tehnologii software. Programul cuprinde peste 100 de workshop-uri, peste 1000 de sesiuni de mentorat și acces la un program de feedback și de întâlniri cu aproximativ 400 de fonduri de investiții din întreaga lume.

Află mai multe despre eveniment aici: https://www.saastrlondon.com/

Conferințele Gartner

În funcție de obiectivele de creștere ale companiei sau soluției software din portofoliu, conferințele Gartner pot fi o sursă excelentă de colectare a tendințelor din piață referitoare la tehnologii, oportunități, riscuri sau nișe ce pot genera plus valoare.

SaaStock 2023

SaaStock Dublin este unul dintre evenimentele care nu lipsesc din agenda Softlead în ultimii 5 ani. Conferința adună peste 5000 de participanți, experți sau pasionați de aplicații software și de oportunități dedicate dezvoltării industriei (fondatori, investitori, product owner, specialiști marketing sau vânzări). În 2023, evenimentul va avea loc în perioada 16-19 octombrie.

Află mai multe detalii despre agendă aici: https://www.saastock.com/saastock-2023/

SaaSiest 2023

Un eveniment cu un format mai restrâns decât SaaStock sau SaaStr, SaaSiest reunește aproximativ 1200 de participanți din zona nordică. Conferința se întinde pe o perioadă de 2 zile și are loc în Suedia, fiind punctul de întâlnire al reprezentanților din companiile de software.

Află mai multe despre eveniment aici:  https://saasiest2023.com/

Dublin Tech Summit Virtual

Evenimentul va avea loc în perioada 31 mai – 1 iunie 2023 în Dublin și anunță prezența a peste 200 de speakeri ce se vor putea conecta cu cei peste 8.000 de participanți așteptați din toată lumea. Dublin Tech Summit Virtual este locul ideal de validare a unei idei de business, de a colecta feedback sau de a demara primele discuții cu investitori sau VC-uri potrivite modelului și business.

London Tech Week

Evenimentul London Tech Week este o celebrare a celor mai importante subiecte din tehnologie, fiind recomandat investitorilor, reprezentanților din pozițiile de top și middle management din companii IT, reprezentanți ai sectorului public ce au putere de decizie în contexte dedicate digitalizării.

Ce au în comun evenimentele recomandate?

 Ai o recomandare de eveniment dedicat industriei software? Povestește-ne ([email protected]) mai multe despre el și poate chiar îl includem în topul nostru. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

FreyaPos lansează o inițiativă de sprijinire a micilor retaileri din România. Planul Retail Smart: 100 de licențe gratuite

FreyaPos, dezvoltator de soluții software pentru Horeca & Retail, anunță lansarea unei inițiative de susținere a micilor retaileri din România prin furnizarea gratuită a 100 de licențe software de gestionare a...

Citește articolul
Softlead

Digitalizarea caselor de amanet – soluții eCommerce potrivite și module recomandate

Industria caselor de amanet a cunoscut o dezvoltare semnificativă în ultimii ani pe piața din România. Conform datelor, în 2022 cifra de afaceri din acest sector a înregistrat o creștere impresionantă de 23% comparativ cu...

Citește articolul