7 tendinţe conturate de experţii SAP în 2021

26 Jan 2021

2020 a fost un an fără precedent, care va marca istoria şi va deveni materie de studiu pentru facultăţile economice. Totodată a fost însă un an care a testat abilitatea multor oameni de a găsi soluţii pentru depăşirea problemelor curente, de la trecerea la telemuncă, la reorganizarea lanțurilor de distribuţie. 2021 nu va permite un reset complet, ci va naviga în siajul creat de pandemie.

 

7 tendinţe conturate de experţii SAP în 2021

Dintr-o perspectivă tehnologică, soluțiile ERP vor rămâne la fel de relevante pentru susţinerea inovației în business şi aliniere la cerințele pieței. În lumea SAP, câteva tendințe conturate discret anul trecut vor prinde un contur tot mai evident în 2021.

Citeşte şi Ce este mai exact SAP HANA şi de ce este o opţiune mai bună decât SQL – (sysinconsult.ro)

Definirea unor predicții despre cum vor evolua afacerile în 2021 ar fi o sarcină complicată. Sunt multe incertitudini, însă am putea paria că va fi un an mai mobil şi mai digital. Important este să ne stabilim obiective clare, dar ambițioase şi să avem încredere în oameni şi în tehnologie.

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atat extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru Romania, Bulgaria si Serbia, Banking Integration, Portal Clienti B2B), cat si solutii complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, solutii de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UiPath si solutii de automatizare RPA dezvoltate in-house.

System Innovation Romania este lider in consultanta SAP Business One in Romania, cu peste 100 de clienti, oferind suport la peste 1000 de utilizatori ai solutiei ERP. Companiile din Europa care ne-au ales deja serviciile, beneficiaza de cunostinţele şi expertiza noastra in ce priveste SAP Business One si diverse industrii.

 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul