Acceleratorul IoT al Ericsson permite industriilor să-și utilizeze eficient datele

13 mai 2016

Ericsson (NASDAQ: ERIC) a lansat Acceleratorul IoT care combină platforme bogate în conținut cu serviciile Ericsson și o piață de desfacere unde clienți din sectoare precum siguranța publică, utilități, transport și orașe inteligente se pot conecta cu parteneri pentru a-și monetiza soluțiile. 

Acceleratorul IoT al Ericsson permite industriilor să-și utilizeze eficient datele

Ericsson (NASDAQ: ERIC) a lansat Acceleratorul IoT care combină platforme bogate în conținut cu serviciile Ericsson și o piață de desfacere unde clienți din sectoare precum siguranța publică, utilități, transport și orașe inteligente se pot conecta cu parteneri pentru a-și monetiza soluțiile. 

Acceleratorul IoT va fi oferit ca serviciu pentru a permite clienților să depășească limitările de cost și complexitate, urmând să dezvolte și să lanseze rapid noi soluții IoT.
Aptitudinile platformei IoT includ gestionarea de date, facturare, gestionarea dispozitivelor, servicii de conectivitate și analiză. Modulele de expansiune planificate includ un portal de self-service, un mediu pentru dezvoltatori și un pachet pentru dezvoltare software. Acceleratorul IoT va influența sistemul cloud al Ericsson pentru a susține implementări cloud hibride și întâmpina cerințele de securitate a datelor. Toate standardele principale de conectivitate sunt suportate, iar acceleratorul va influența soluțiile software celulare pentru Massive IoT ale Ericsson, inclusiv tehnologiile NB-IoT, LTE Cat-M1 și EC-GSM-IoT pentru aplicații de rază largă cu cerințe de consum scăzut de energie.

Oferta va contribui la definirea portofoliul complet de servicii Ericsson, incluzând totul de la instalarea inițială a serviciilor până la consultanță de business, dezvoltarea aplicațiilor și mentenanță, integrarea sistemelor și servicii destinate transformărilor industriei.

Piața de desfacere inclusă în ofertă este atât un depozit de aplicații, cât și un loc pentru o dezvoltare cooperativă. Acesta permite companiilor să dezvolte soluții în strânsă colaborare cu partenerii din ecosisteme și, opțional, să le facă disponibile către proprii clienți.

Pe măsură ce piața IoT se dezvoltă rapid, implicarea cu succes a clienților necesită abilitatea companiilor de a se adapta preferințelor locale, aderarea la cerințele de reglementare ale industriei regionale și permiterea cooperării între ecosisteme pentru dezvoltarea de soluții ce pot fi aduse pe piață rapid. Din acest motiv, Ericsson va susține clienții Acceleratorului IoT cu laboratoare de business regionale cu capabilități globale la nivel local.

„Ne dorim să ajutăm organizațiile să conecteze oameni, dispozitive și lucruri cât se poate de rapid și ușor”, a spus Orvar Hurtig, Head of Industry & Society la Ericsson. „Ne vom concentra inițial pe siguranța publică, utilități, transport și orașe inteligente, ajustându-ne constant în funcție de nevoile și feedback-ul primit. Totodată, vom îmbunătăți ușurința de utilizare și viteza de livrare printr-o abordare DevOps a dezvoltării software. Livrăm aceste abilități clienților noștri prin intermediul Acceleratorului IoT.”
Acceleratorul IoT va fi disponibil către clienți, global, la sfârșitul trimestrului al treilea din 2016.
Pentru mai multe informații vizitați această pagină.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Creștere de 41% a sectorului e-commerce pe fondul pandemiei COVID-19

Pe 2 Noiembrie 2020 - în cadrul evenimentului GPeC SUMMIT Online - au fost anunțate în premieră rezultatele studiului anual asupra sectorului e-commerce din România realizat de compania de cercetare de piață iSense Solutions pentru GPeC. Cercetarea a fost derulată în perioada Martie-Octombrie 2020, pe un eșantion reprezentativ pentru mediul urban, iar datele au fost c...

Citește tot arrow_forward

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward