ADMA, start-up românesc în domeniul tehnologiei educaţionale prezent la Collision în Las Vegas, la una dintre cele mai importante conferinţe din lume

30 aprilie 2015

Start-up-ul românesc ADMA™ produs de Edu Apps a fost selectat să participe la Collision 2015, una dintre cele mai importante conferințe din domeniul IT din lume, descrisă de New York Times ca “un mare conclav high-tech”.

Start-up-ul românesc ADMA™ produs de Edu Apps a fost selectat să participe la Collision 2015, una dintre cele mai importante conferințe din domeniul IT din lume, descrisă de New York Times ca “un mare conclav high-tech”.

Edu Apps este o companie care activează în domeniul tehnologiei educaționale (Ed-Tech), fondată în anul 2011 de Ștefan-Adrian Apăteanu pentru a continua dezvoltarea sistemului informatic de management educațional ADMA™ în cadrul unui proiect supervizat de Autoritatea Națională de Cercetare Științifică (ANCS).

Ideea start-up-ului ADMA are la bază viziunea Edu Apps: educația tinerilor trebuie abordată ca un plan de studiu și pregătire relevant pentru viață, prevăzut cu un sistem de evaluare a performanței și un nivel ridicat de flexibilitate și adaptare la nevoile societății și tehnologiei, pentru a crea în perspectivă oportunități de angajare pe piața muncii.

ADMA™ la Collision: o oportunitate unică pentru demonstra cum pot fi folosite cu succes soluțiile Google Cloud și Google Apps în avantajul tehnologiei educaționale

ADMA™ este un sistem informatic de management educațional care oferă soluții performante pentru toate tipurile de instituții educaționale (grădinițe, școli generale, licee, universități) cât și pentru companii.

Construită integral pe platforma Google Cloud, ADMA™ este o aplicație cu o arhitectură adaptabilă cerințelor fiecărei instituții sau organizații, oferă acces la informații în timp real, mobilitate, flexibilitate și contribuie la o mai bună comunicare și colaborare, prin integrarea de soluții consacrate pentru precum Google Apps for Education.

ADMA™ și Edu Apps la Collision 2015

Vizitați standul nostru la evenimentul Collision pentru a afla mai multe detalii despre ADMA™ și portofoliul de soluții Edu Apps bazate pe tehnologia Google.

Când: 5 - 6 Mai 2015 | Unde: Downtown Las Vegas, S.U.A.

În prima zi a evenimentului ne găsiți în zona expozanților, “Collide Downtown Square”, Standul D267, secțiunea Start-up Educație.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward