Adobe anunță versiunea 2014 a Creative Cloud

01 iulie 2014

Adobe, leader în software creativ, continuă inovația Creative Cloud anunțând 14 versiuni noi ale aplicațiilor desktop, ce includ instumente esențiale precum Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Dreamweaver CC și Adobe Premiere Pro CC.

Adobe, leader în software creativ, continuă inovația Creative Cloud anunțând 14 versiuni noi ale aplicațiilor desktop, ce includ instumente esențiale precum Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Dreamweaver CC și Adobe Premiere Pro CC. Cea mai mare lansare de la CS6, noua versiune include și patru aplicații mobile, disponibilitatea imediată a echipamentelor hardware pentru creație, actualizări ale serviciilor Creative Cloud și oferte noi pentru organizații, clienții educaționali și din domeniul fotografiei. Adobe a anuntațat că există 2,3 milioane de abonamente Creative Cloud, depășind cu mult previziunile inițiale efectuate la lansarea produsului în urmă cu doi ani.

Aplicațiile mobile extind fluxul de lucru CC Desktop

Aducând inovație în domeniul mobil, Adobe a lansat trei aplicații noi pentru iPad - Adobe Sketch, Adobe Line și Adobe Photoshop Mix; și a început să livreze noi echipamente hardware ce poartă numele de Adobe Ink, un stilou digital și Adobe Slide, o riglă digitală. Aplicațiile mobile au fost dezvoltate utilizând noul Adobe Creative SDK. Aceste aplicații noi sunt de calitate profesională, dar suficient de ușor de utilizat pentru orice utilizator, similar cu nou lansatul Lightroom Mobile pentru fotografi și noua aplicație pentru povestiri video Adobe Voice. Aceste aplicații adaugă capabilități mobile semnificative pentru Creative Cloud și aduce pentru prima dată tabletele în fluxurile de lucru creative.

Noi versiuni ale aplicațiilor CC DesktopDincolo de inovațiile mobile, versiunea 2014 a Creative Cloud simplifică sarcinile de zi cu zi oferind în același timp suport pentru hardware și standarde de ultimă oră. Principalele noutăți includ:

  • Capabilități noi în Photoshop CC pentru fotografi precum Blur Gallery, Focus Mask și îmbunătățiri pentru Content-Aware și nou introdusul Perspective-Warp. Designerii ce utilizează Photoshop CC se vor bucura de îmbunătățirile aduse pentru Mercury Graphics Engine și de posibilitatea de a realiza legături între elementele Smart Objects și de a le partaja în mai multe documente. Îmbunătățirile aduse funcționalității Layer Comp, economisesc timpul utilizatorilor iar Photoshop CC aduce o experiență mai fluidă pe dispozitivele Windows 8 Touch precum Microsoft Surface Pro 3.
  • Tot pentru designeri, capabilitățile incluse în Illustrator CC includ Live Shapes și generarea mai rapidă a elementelor vectoriale prin accelerarea GPU pe Windows cu plăci grafice NVIDIA certificate de Adobe. În InDesign CC, utilizatorii pot selecta acum rânduri și coloane din tabele și utiliza EPUB Fixed Layout pentru a realiza ușor cărți digitale. Adobe Muse CC include acum suport pentru 64-bit și pentru HiDPI precum și posibilitatea de a vizualiza și optimiza versiunile pentru telefoane mobile și tablete.
  • Funcționalitățile noi în aplicațiile video includ șabloane Live Text și Masking and Tracking, integrări noi ce beneficiază de puterea Adobe After Effects CC în Premiere Pro CC precum și imbunătățirea performanței în Premiere Pro sau efecte keying noi în After Effects. Integrarea dintre aplicații a fost și ea îmbunătățită pentru a economisi timp atunci când lucrați între Premiere Pro și After Effects sau Speed Grade.
  • Instrumentele web includ acum posibilitatea de a vizualiza markup-ul într-un document utilizând noul Element Quick View în Dreamweaver CC ce permite dezvoltatorilor web să vizualizeze, să navigheze și să modifice structura HTML a paginilor. Îmbunătățirile aduse instrumentului CSS Designer ajută la aplicarea proprietăților CSS. Exportul SVG în Flash Pro CC permite dezvoltatorilor să exporte orice cadru din proiectele Flash ca fișiere SVG iar suportul nativ pentru HTML video din Edge Animate CC permite importul clip-urilor HTML5.

Elementele creative și profilul dumneavoastră oriunde

Noile aplicații CC pentru desktop, sisteme mobile și componentele hardware sunt integrate prin serviciile Creative Cloud. Această integrare permite utilizatorilor să acceseze și să administreze tot ce compune profilul lor creativ - fișiere, fotografii, fonturi, culori, comunități și nu numai - indiferent de unde lucrează. O noutate o reprezintă aplicația Creative Cloud pentru dispozitive iPhone și iPad ce permite utilizatorilor să acceseze și să administreze fișierele de pe dispozitivele mobile.

Oferte Creative Cloud noi pentru organizații, instituții educaționale și fotografi

Adobe Creative Cloud pentru organizații este o ofertă proiectată special pentru implementări mari ce se integrează cu alte soluții Adobe pentru organizații precum Adobe Marketing Cloud, Acrobat, Adobe Anywhere și Adobe Digital Publishing Suite. Noutățile includ servicii pentru colaborare și stocarea fișierelor, opțiuni extinse de implementare și tablouri de bord pentru administrarea utilizatorilor și a licentelor. Pentru educație Adobe aduce o versiune de licentiere per dispozitiv pentru săli de clasă și laboratoare ce permit mai multor utilizatori să acceseze programele pe un singur dispozitiv. Pentru fotografi Adobe aduce un nou Creative Cloud Photography Plan.

Romsym Data

Romsym Data a fost fondată în anul 1992, din dorinţa de a oferi pe piaţa românească software licenţiat, direct de la producători. Ştiute fiind întârzierile cu care pătrundeau în ţară ultimele versiuni ale unor programe des utilizate de către posesorii de PC-uri, ne-am propus realizarea unui canal de distribu...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
ABBYY FineReader

ABBYY FineReader® 14 Professional transformă cu precizie textele din documente care conţin doar imagini în formate editabile, inclusiv Microsoft Office şi fişiere PDF în care se pot efectua căutări, oferindu-vă posibilitatea de a le reutiliza conţinutul, de a eficientiza arhivarea şi de a le regăsi mai rapid. FineReader elimină nevoia de a reintroduce documentele pr...

Citește tot arrow_forward
Adobe Creative Cloud for Teams

Adobe Creative Cloud for teams este un pachet de membru conceput pentru afaceri si grupuri de lucru, ce ofera acces la aplicatiile Adobe Creative Suite® si, in plus, la Adobe Photoshop® Lightroom® si Adobe Acrobat® XI, Adobe Muse,™ Adobe Edge Tools & Services si multe altele. Ca membru activ puteti descarca si utiliza ultimele versiuni de software pe masura ce devin ...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe fondul unui peisaj al amenințărilor cibernetice care evoluează permanent, peste jumătate dintre organizațiile europene (57%) consideră că este ușor pentru atacatori să își ducă la bun sfârșit planurile fără a lăsa vreo urmă. În plus, 79% dintre respondenți ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac – conform unui studiu[1] recent Kaspersk...

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Cunoscută ca fiind una dintre soluțiile soluțiile software cu eficiență mare în contextul securității organizaționale, Centraleyezer aduce beneficiile sale mai aproape de utilizatorii corporate printr-o campanie dedicată. ...

Citește tot arrow_forward