Afacerile Senior Software au crescut cu 18% in 2013

31 ianuarie 2014

Senior Software a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri cu 18% mai mare fata de 2012. Aceasta crestere reprezinta rezultatul eforturilor sustinute ale companiei de a oferi solutii software specializate pentru managementul afacerilor si servicii de calitate adaptate nevoilor clientilor sai.

Senior Software a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri cu 18% mai mare fata de 2012. Aceasta crestere reprezinta rezultatul eforturilor sustinute ale companiei de a oferi solutii software specializate pentru managementul afacerilor si servicii de calitate adaptate nevoilor clientilor sai.

Managementul Senior Software anunta incheierea anului 2013 cu o crestere de 18% a cifrei de afaceri, in conditiile in care cel mai recent studiu al pietei de ERP din Romania publicat de Pierre Audoin Consultants (PAC) prognoza o crestere de doar 4%. Abordarea companiei are la baza o strategie integrata, referitoare la:

• Varietatea functionalitatilor specializate pe tipuri de activitati, de la managementul relatiilor cu clientii si partenerii cu solutii CRM si SFA, pana la gestiunea integrata a intregului lant logistic cu sisteme WMS si de planificare a aprovizionarii.
• Instrumente puternice de analiza si previzionare a datelor, capabile sa gestioneze volume mari de date si sa ofere in timp real suportul necesar pentru deciziile de business de zi cu zi.
• Tehnologia de ultima generatie utilizata, aceasta acoperind cele mai uzuale medii de lucru: desktop, web si platforme mobile.
• Disponibilitatea solutiilor oferite, clientii Senior Software putand alege intre variantele On Premise si SaaS (Software as a Service) sau pe platforma Windows Azure (solutia cloud de la Microsoft).

Am reusit sa crestem pentru ca avem permanent in vedere valoarea adaugata pe care o aducem clientilor nostri, care consta atat in calitatea crescuta a serviciilor de analiza de business, implementare, training si suport, precum si in know-how-ul si experienta acumulata in peste 200 de proiecte, pe care o oferim sub forma de functionalitati integrate in produsele noastre. Iar ca rezultat al strategiei pe care am adoptat-o, in 2013 am realizat primele implementari ale solutiilor noastre in afara granitelor, ceea ce demonstreaza inca o data ca Senior Software este un furnizor flexibil si competitiv.Daniel Toma, Director General Senior Software.

Solutiile Senior Software au fost implementate in tari precum Italia, Bulgaria sau Anglia. Astfel, Roma..nia, cel mai mare distribuitor de produse exclusiv romanesti de pe teritoriul Italiei isi gestioneaza in prezent afacerea cu solutiile integrate ERP, Business Intelligence, WMS si SFA de la Senior Software, iar managementul grupului Koelner a decis implementarea aceleiasi solutii utilizate cu succes in cadrul filialei din Romania si din Bulgaria.

Printre companiile care au ales solutiile Senior Software in 2013 se mai numara si:

• Caranda Baterii, al doilea mare producator si distribuitor de baterii si acumulatori din Romania;
• Herlitz Romania, reprezentanta locala a unuia dintre liderii europeni in productia articolelor de marca din hartie, de birou si de papetarie;
• Terra Agro Invest, importator si distribuitor de produse agricole atat pe teritoriul Romaniei cat si pe pietele externe invecinate;
• Roxana SRL, liderul distributiei de bere si bauturi racoritoare din Bistrita;
• Kreativ, importator si distribuitor de materiale de instalatii si scule profesionale;
• Tuplex Plastic, filiala din Romania a Grupului Tuplex, cel mai mare distribuitor de materiale plastice din Europa Centrala si de Est;
• Adix Technik, reprezentanta Grupului Adix, un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala.

Am ales solutia integrata de la Senior Software si marturisesc ca sunt foarte multumit de alegerea facuta. Echipa este formata din oameni cu vaste cunostinte informatice, contabile si de gestiune, metoda lor de training si implementare este bine pusa la punct astfel incat toti angajatii sa fie confortabili cu notiunile necesare operarii sistemului. De asemenea, am apreciat foarte mult la Senior Software flexibilitatea, calmul si capacitatea de a se plia la nevoile noastre specifice. Sunt foarte multumit ca toti angajatii mei sunt fericiti cu acest nou sistem care aduce un plus de modernitate si progres firmei Caranda Baterii.“, a mentionat domnul Aristide Caranda, Directorul General Caranda Baterii.

Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Studiu de CazDupă 4 ani de planificare a proiectului de implementare, compania de produse cosmetice AVON, prin filiala sa din Canada, a concluzionat eșecul implementării suitei de aplicații software ERP/CRM/eCommerce. Întregul proiect a fost evaluat la 125 de milioane de dolari.

Citește tot arrow_forward