Afacerile Senior Software au crescut cu peste 42% în 2017

08 Mar 2018

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de soluții software integrate pentru managementul afacerilor, a încheiat anul 2017 cu o creștere a cifrei de afaceri de peste 42%. Compania a implementat sisteme software în companii cu renume precum Regina Maria, Delaco, Alexandrion și Cafea Fortuna. 

Afacerile Senior Software au crescut cu peste 42% în 2017

În 2017, Senior Software și-a dublat profitul și a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de peste 42% față de anul anterior, ajungând la 20,4 milioane lei. Pe parcursul întregului an, compania a implementat soluții software customizabile pentru afaceri din diferite domenii precum FMCG, sectorul serviciilor medicale private, industria de mobilă, de materiale de construcții și nu numai.

Beneficiile sistemelor implementate au determinat rezultate încă din primele luni după implementare:

Succesul financiar pe care l-am înregistrat în 2017 se datorează rezultatelor concrete obținute de clienții noștri în urma implementărilor. Sistemele Senior Software sunt intuitive, încorporează know-how validat intern și internațional și sunt preconfigurate pe industrii, reușind astfel să aducă beneficii cuantificabile într-un timp scurt. În plus, toate soluțiile noastre sunt flexibile și pot fi adaptate conform cerințelor clientului, cu posibilități avansate de customizare. Nu în ultimul rând, sistemele software sunt însoțite de servicii pe măsură, fiind susținute de către echipe dedicate, specializate pe verticale de business și sistemele aferente. Toate acestea ne recomandă ca fiind un furnizor de încredere, ce oferă rezultate palpabile clienților săi”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Fondată în 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft alături de platforme testate la nivel internațional precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Compania își desfășoară în prezent activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din peste 150 de angajați, fiind unul dintre principalii funrnizori de sisteme software integrate din România.

Senior Software este furnizor și dezvoltator de sisteme software performante pentru managementul integrat al afacerilor. Fondată în 2003, compania a realizat peste 500 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii. Senior Software implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în 5 locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași, Timișoara), cu o echipă formată din circa 200 de angajați.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul