AI-SPRINT „Inteligența artificială pentru securitatea confidențialității conținutului computerizat”

02 Mar 2021

AI-SPRINT reprezintă noua inițiativă de cercetare a Uniunii Europene, destinată să impulsioneze inovația pentru aplicațiile de inteligență artificială în mediile cloud și edge.

AI-SPRINT „Inteligența artificială pentru securitatea confidențialității conținutului computerizat”
Despre inițiativa de la nivelul UE, AI-SPRINT

Inteligența artificială (AI) devine rapid un motor cheie al dezvoltării economice, jucând un rol major în conturarea competitivității și productivității globale din următorii ani.

Odată cu dezvoltarea permanentă a aplicațiilor AI, cum ar fi asistenții personali inteligenți, supravegherea video / audio, aplicațiile orașelor inteligente, conducerea autonomă și industria 4.0 apare, de asemenea, o nevoie tot mai mare de optimizare a utilizării resurselor de calcul pentru colectarea, prelucrarea și analiza online a datelor păstrând, în același timp, confidențialitatea datelor și sporind securitatea acestora.

AI-SPRINT „Inteligența artificială pentru securitatea - confidențialității conținutului computerizat” este pregătit să creeze un cadru nou pentru dezvoltarea și operarea aplicațiilor AI, împreună cu datele lor, exploatând medii de conținut computerizat. Rezultatele cheie includ instrumente noi pentru dezvoltarea aplicațiilor AI, executarea sigură, implementarea ușoară, precum și gestionarea și optimizarea execuției, care vor ajuta la depășirea provocărilor tehnologice actuale din exploatarea resurselor din conținutul edge-to-cloud, în ceea ce privește flexibilitatea, scalabilitatea analizelor, interoperabilitatea, eficiența energetică, securitatea și confidențialitatea.

Procedând astfel, AI-SPRINT va satisface nevoile de digitalizare ale întreprinderilor și ale sectorului public, dovedindu-și avantajul competitiv și calitatea de a putea fi copiat sau reprodus exact în trei scenarii din lumea reală, cuprinzând agricultura 4.0, întreținerea, inspecția și asistența medicală personalizată, în conformitate cu domeniile prioritare ale UE pentru investițiile în AI.

Însă nu se oprește aici. Va exista o alianță dedicată AI-SPRINT, cu scopul de a interacționa cu întreprinderi mici și cu furnizorii de cloud din UE și a sprijini inteligența artificială și ecosistemul de calcul edge. Membrii alianței vor obține beneficii tangibile de la AI-SPRINT, cu posibilitatea de a se alătura Clubului său planificat de accelerare (A3C), unde pot utiliza instrumentele de proiectare AI-SPRINT și mediul de execuție, înspre a oferi soluții avansate de proiectare găzduite în platforma lor și pentru a extinde implementarea aplicației și gestionarea resurselor de la cloud-ul intern până la serverele Edge și senzorii compatibili cu AI sau dispozitivele utilizatorului final, optimizând execuția perfectă a aplicației în conținutul computerizat, reducând, în același timp, consumul de energie.

Cine sunt partenerii implicați?

AI-SPRINT este o acțiune de cercetare și inovație cofinanțată de Comisia Europeană, Programul H2020. Consorțiul reunește 9 parteneri calificați în domeniu, din 6 țări europene: Italia (Politecnico di Milano - Coordinators, Trust-IT Services Srl, IDC Italia), Spania (Centrul de Superinformatică din Barcelona, Universitat Politecnica de Valencia), Germania (Technische Universitaet Dresden, Cloud & Heat Technologies GmBH), Franța (Gregoire), România (Beck et Al Services Srl) și Polonia (Air Fusion și 7Bulls), cu IMM-uri și cercetători care își combină expertiza în conținutul cloud.

AI-SPRINT, www.ai-sprint-project.eu @ AI-Sprint.eu

Aceste informații au fost publicate inițial pe pagina Medium a companiei noastre și pot fi identificate aici: https://tinyurl.com/BecketalAndAI-SPRINT 

Beck et al. este alegerea potrivită în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii de consultanță, implementare și suport în accelerarea digitalizării.

Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT, digitalizează procesele și documentele clienților prin utilizarea unor platfome cu mii de utilizatori în momentul de față, la nivel internațional: JobRouter și DocuWare.

Scurt istoric al companiei:

1989 – S-a înființat grupul Beck et al. în Germania

2005 – S-a deschis filiala Beck et al. în Cluj-Napoca, România având ca principal obiectiv acordarea de servicii de suport IT pentru proiectele internaționale

2010 – Serviciile oferite s-au diversificat înspre consultanță de business, implementare proiecte de digitalizare și suport în utilizarea optimă a produselor

2011 – Partener autorizat DocuWare – produs recunoscut de Gartner, Nucleus și alte companii de analiză de piață, ca unul dintre cele mai bune produse de management al documentelor pentru companiile care au ca obiectiv digitalizarea documentelor

2012 – Partener autorizat JobRouter – una dintre cele mai versatile platforme de automatizare a proceselor si data management, potrivită companiilor care au ca obiectiv creșterea eficienței prin digitalizarea proceselor

2020 – Având 40 de angajați și 20 de proiecte implementate ne conturăm rolul de partener de încredere pentru accelerarea digitalizării afacerilor.

 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Revoluționarea comunicării, relației cu clienții și eficienței operaționale

GoIT este o companie internațională de educație tech pentru începători, lider de piață pe acest segment în CEE. În prezent, organizația numără aproximativ 300 de angajați, activează în țări precum România,...

Citește articolul