Aplicația bancară Revolut devine cel mai recent unicorn din industria tehnologică

03 mai 2018

Revolut a anunțat cea mai recentă rundă de finanțare obținută, în valoare de 250 de milioane de dolari, printre investitori enumerându-se fonduri cunoscute din Silicon Valley.

Aplicația bancară Revolut devine cel mai recent unicorn din industria tehnologică

În acest moment, Revolut se poate mândri cu peste 1.5 milioane de clienți și peste 250.000 de utilizatori activi în fiecare zi, iar capitalul financiar obținut va fi sursa extinderii sale la nivel global, începând cu Statele Unite ale Americii, Canada, Singapore, Hong Kong și Australia. Obiectivele companiei vizează ca unicornul să ajungă în fiecare dintre aceste state în anul 2018, ceea ce va însemna și o extindere a echipei, de la 350 de angajați la 800, până la finalul acestui an.

Nik Storoncky, CEO & founder Revolut: Revolut este un sistem care se opune ca principiu de funcționare a tot ceea ce înseamnă sistemele bancare tradiționale, atenția fiind orientată către gestionare proprie a finanțelor, clientul devenind pionul principal al fiecărei tranzacții.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward