Aplicația bancară Revolut devine cel mai recent unicorn din industria tehnologică

03 mai 2018

Revolut a anunțat cea mai recentă rundă de finanțare obținută, în valoare de 250 de milioane de dolari, printre investitori enumerându-se fonduri cunoscute din Silicon Valley.

Aplicația bancară Revolut devine cel mai recent unicorn din industria tehnologică

În acest moment, Revolut se poate mândri cu peste 1.5 milioane de clienți și peste 250.000 de utilizatori activi în fiecare zi, iar capitalul financiar obținut va fi sursa extinderii sale la nivel global, începând cu Statele Unite ale Americii, Canada, Singapore, Hong Kong și Australia. Obiectivele companiei vizează ca unicornul să ajungă în fiecare dintre aceste state în anul 2018, ceea ce va însemna și o extindere a echipei, de la 350 de angajați la 800, până la finalul acestui an.

Nik Storoncky, CEO & founder Revolut: Revolut este un sistem care se opune ca principiu de funcționare a tot ceea ce înseamnă sistemele bancare tradiționale, atenția fiind orientată către gestionare proprie a finanțelor, clientul devenind pionul principal al fiecărei tranzacții.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Cercetătorii Kaspersky Lab au constatat că numărul de atacuri care folosesc software periculos pentru dispozitive mobile aproape s-a dublat, în numai un an. În 2018 au existat 116,5 milioane de atacuri, comparativ cu 66,4 milioane, în 2017, cu o creștere semnificativă a numărului de utilizatori unici afectați. În ciuda faptului că sunt atacate mai multe dispozitive,...

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai complexe operațiuni de spionaj pe Android: Mandrake a rămas nedectat timp de patru ani în aplicații din magazine oficiale

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o nouă amenințare informatică, denumită Mandrake, care infectează dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona și de a le goli conturile bancare.

Citește tot arrow_forward

Ce trebuie să știi la implementarea primului ERP?

95% dintre companiile care implementează corect o aplicație software reușesc să îmbunătățească procesele interne după acest pas.

Citește tot arrow_forward