Aplicațiile de Food Delivery – în continuă creștere

21 august 2019

Piața comenzilor de mâncare prin intermediul aplicațiilor software este în continuă creștere, fiind evaluată în semetrul doi al anului 2019 la 5 miliarde de dolari, conform unei cercetări de piață efectuată de Retail Leader.

Aplicațiile de Food Delivery – în continuă creștere

Aplicații precum UBER Eats au ajutat în mod semnificativ la educarea și creșterea numărului de comenzi plasate online pentru magazine și restaurante care comercializează produse alimentare. Concret, utilizatorii lunari activi ai aplicației UBER Eats au crescut cu 140% în acest an. Peste 320.000 de restaurante partenere sunt înregistrate doar în aplicația UBER Eats, acestea generând încasări de peste 15 miliarde de dolari pe an.

Pentru piața de consum specifică acestei industrii, se așteaptă o creștere totală de peste 21% a numărului de utilizatori pentru aplicații de profil pentru anul 2019.

Sursa foto: Eater.com

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Cercetătorii Kaspersky Lab au constatat că numărul de atacuri care folosesc software periculos pentru dispozitive mobile aproape s-a dublat, în numai un an. În 2018 au existat 116,5 milioane de atacuri, comparativ cu 66,4 milioane, în 2017, cu o creștere semnificativă a numărului de utilizatori unici afectați. În ciuda faptului că sunt atacate mai multe dispozitive,...

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai complexe operațiuni de spionaj pe Android: Mandrake a rămas nedectat timp de patru ani în aplicații din magazine oficiale

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o nouă amenințare informatică, denumită Mandrake, care infectează dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona și de a le goli conturile bancare.

Citește tot arrow_forward

De ce anul 2021 poate fi anul e-commerce și al magazinelor online?

Conform Nasdaq, până în 2040, 95% dintre achiziții vor fi efectuate online, fapt ce deschide noi perspective încă de acum pentru migrarea unui număr tot mai mare de business-uri către tehnologii e-commerce.

Citește tot arrow_forward