Aplicațiile inteligente care gestionează mii de documente în companii

05 august 2019

Aplicațiile software cu rol în managementul documentelor sunt prezente în tot mai multe tipuri de companii și industrii la nivel global. Pentru utilizatorii „maturi”, ele au devenit absolut vitale, în timp ce pentru departamentele sau start-up-urile care le achiziționează pentru prima dată  se poziționează cu succes în lista priorităților.

Aplicațiile inteligente care gestionează mii de documente în companii

Apetitul crescut pentru aceste aplicații a condus la definirea unui segment de piață extrem de important, evaluat în 2023 la un total de 7 miliarde de dolari, ce reprezintă investițiile în achiziții de soluții cu rol în managementul documentelor.

Digitalizarea continuă, inclusiv prin intermediul device-urilor mobile și prin deschiderea tot mai mare pe care o au companiile în vederea automatizării, toate acestea au reprezentat un factor de susținere a tehnologizării prin aplicații software.

Platformele de tip DMS (Document Management Systems) devin mai intuitive, 100% orientate către utilizatori, performanță, eficiență și scalabilitate, așadar folosirea lor nu impune obstacole, ci doar un set de beneficii. Datorită acestor transformări, se vorbește tot mai mult despre o tranziție de la aplicații de Document Management la cele de Intelligent Information Management.

Trendurile anului 2019 în cazul aplicațiilor de tip Document Management

Accesibilitatea, securitatea datelor și tranziția către mobile sunt cele mai importante trei trenduri care definesc modul în care vor evolua aplicațiile de tip Document Management în anul 2019. Sincronizarea și capacitatea de a accesa informații de oriunde, via cloud sau device-uri inteligente sunt necesare celor mai mulți dintre angajații care operează cu volume de date mari în compani.

10 motive pentru care compania ta are nevoie de o aplicație de management a documentelor

  1. Lucrezi cu date sensibile și cu volume mari de informații
  2. Ai nevoie de un sistem securizat de păstrare a documentelor
  3. Ai identificat deja dificultăți în organizarea documentelor electronice
  4. Te gândești să recrutezi noi colegi pentru a putea răspunde cerințelor și solicitărilor companiei în ceea ce vizează gestionarea documentelor
  5. Doar departamenul tău generează câteva mii de documente pe lună, fapt ce îngreunează rezolvarea altor activități recurente de la birou
  6. Colegii tăi din departamentul vecin sau furnizorii îți cer repetat acces la documente, iar trimiterea electronică ar fi mult mai accesibilă dacă ai putea folosi o astfel de aplicație
  7. Versionarea documentelor și păstrarea lor actualizată este un aspect esențial nu doar în activitatea ta de zi cu zi, ci și în cea a companiei și colegilor tăi.
  8. Scanarea documentelor multiple este acel tip de activitate zilnică, deloc plăcută, dar necesară. De ce nu ar efectua-o automatizat o aplicație software dedicată?
  9. Căutarea unui document din miile sau zecile de mii deja generate presupune nu doar timp, ci și răbdare. De ce nu ai aduce un plus de creativitate echipei și companiei tale, în timp ce o aplicație dedicată să efectueze toate aceste activități repetitive?
  10. Reducerea costurilor nu este parte din atribuțiile tale, dar un buget extra adus companiei este un beneficiu pe care chiar tu îl poți oferi prin alegerea unei soluții de tip DMS potrivită nevoilor organizaționale.

Ai nevoie de o aplicație de management a documentelor? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected] pentru a primi acces la demo-uri și mai multe detalii despre soluțiile existente pe piața din România.

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Elevii echipei heRObotics din Timișoara programează roboți aflați la bordul Stației Spațiale Internaționale, cu sprijinul BRD

BRD – Groupe Société Générale finanțează participarea echipei heRObotics în finala competiției internaționale Zero Robotics, organizată de NASA, MIT și Agenția Spațială Europeană (ESA).

Citește tot arrow_forward

Pandemia COVID-19 a dat peste cap echipele de securitate IT din companii: 50% nu aveau planuri pentru asemenea scenarii

Jumătate dintre specialiștii în securitate informatică susțin că organizațiile sau companiile în care lucrează nu au avut sau nu știu să fi avut un plan de răspuns la împrejurări neprevăzute, precum pandemia COVID-19, arată un studiu global al Bitdefender. 

Citește tot arrow_forward

UPS lansează un nou serviciu internațional de transport pentru a susține creșterea pieței transfrontaliere de e-commerce

Vânzările online transfrontaliere vor reprezenta 20% din comerțul electronic global în 2022 – noul serviciu permite IMM-urilor să profite de această oportunitate.

Citește tot arrow_forward