Aplicațiile software pentru consultații medicale – în topul preferințelor spitalelor și clinicilor private

31 martie 2020

Sistemul medical este unul dintre principalii actori ai mediului economic, poziționându-se mereu la baza piramidei nevoilor oamenilor, fie că este vorba despre persoane fizice sau juridice. Astfel, Softlead recomandă achiziția și implementarea aplicațiilor software dedicate, ca instrumente vitale de planificare și oferire a consultațiilor medicale la distanță.

Aplicațiile software pentru consultații medicale – în topul preferințelor spitalelor și clinicilor private

În contextul în care cele mai multe dintre consultațiile medicale sau interpretările de analize sunt restricționate sau limitate în spitalele și clinicile de stat sau private, iar pacienții trebuie să continue scheme de tratament sau să înceapă să urmeze recomandări medicale specializate, consultul medical la distanță, prin apeluri video, este oportunitatea validă atât pentru pacienți, cât și pentru medici.

Astfel, în prezent, opțiunile sofware sunt numeroase și oferă posibilitatea de accesare rapidă a beneficiilor.

Ce funcționalități ar trebui să ofere o astfel de aplicație?

  • Import documente pacient
  • Dosarul pacientului
  • Integrare cu aplicația de videocall Zoom
  • Alerte de planificare a call-urilor
  • Alerte de solicitări noi din partea pacienților
  • Integrare cu Google Calendar
  • Plata cu cardul (integrare procesator de plăți)
  • Posibilitate autentificare de pe device-urile mobile
  • Integrare politici GDPR

Cu siguranță, acestui set de bază de funcționalități i se pot adăuga și cele specifice anumitor cabinete sau clinici, cum ar fi posibilitatea de plată prin SMS (pentru consultații al căror cost este de maxim 20 de Euro), urmărirea schemei de tratament a pacientului, integrarea cu aplicațiile de analize ale laboratoarelor medicale, grafice și date despre pacienți, situație recuperare, precum și multe altele.

Cui îi este adresată aplicația?

Toți pacienții care dețin un dispozitiv de tip smartphone sau un calculator (laptop) pot crea facil un cont și pot solicita o programare. Plata pentru aceste consultații se face online, aplicația respectând normele de securitate și de siguranță a datelor personale.

Cu siguranță, în cazul programărilor unei consultații online, accesul este limitat pentru persoanele care nu dețin un dispozitiv mobil sau un laptop, dar cu ajutorul medicilor, anumite etape din procesul de creare a dosarului medical și de completare a datelor constatate de specialiști pot fi parcurse cu ușurință.

Care sunt costurile aferente unei astfel de soluții?

Soluțiile software dedicate consultațiilor online au costuri care depind de complexitatea funcționalităților incluse, de nevoile de mentenanță și de suport, de integrări ulterioare cu alte aplicații software sau de numărul de utilizatori asociați.

Pentru mai multe detalii și pentru o ofertă de preț personalizată, puteți trimite un e-mail pe adresa [email protected] sau puteți completa formularul de contact de mai jos.

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ENDAVA LA 1 AN DE LA LISTAREA PE BURSA DIN NEW YORK: 2.07 MILIARDE DE DOLARI CAPITALIZARE ȘI O CREȘTERE DE 91.5% A PREȚULUI PE ACȚIUNE

Endava, una dintre cele mai importante companii de software, prezentă pe piața locală cu șapte centre de livrare, ajunge la o capitalizare aproape dublă, 2.07 miliarde de dolari*, pe 26 iulie 2019, la un an de la listare. Prețul pe acțiune a înregistrat, de asemenea, o creștere de 91.5%, ajungând la 38.31 de dolari de la o valoare inițială de 20 de dolari pe acțiune la 26 iu...

Citește tot arrow_forward

DocuSign achiziționează Liveoak Technologies pentru 38 de milioane de dolari

DocuSign anunță achiziționarea companiei Liveoak Technologies contra sumei de 38 de milioane de dolari, extinzând, astfel, poziționarea la nivelul pieței cu servicii specifice domeniului notarial.

Citește tot arrow_forward

Studiu de caz – Digitalizarea unei grădini zoologice cu ajutorul aplicației software SAP

În Australia, Taronga Conservation Society a decis creșterea eficienței grădinii zoologice prin implementarea unei aplicații software construită pe platforma SAP Cloud și personalizată activității. Obiectivul principal al aplicației a fost acela de a digitaliza procesele învechite.

Citește tot arrow_forward