Apple elimină aplicațiile dezvoltate în Iran din AppStore

25 august 2017

Conform Businessofapps.com, Apple a început procesul de eliminare a aplicațiilor create pentru operațiuni pe teritoriul statului iranian, fapt ce are la bază sancțiunile impuse de statele americane în contextul regiunii.

Apple elimină aplicațiile dezvoltate în Iran din AppStore

În această categorie intră aplicații sportive, cu rol în livrarea comenzilor de mâncare sau aplicațiile dedicate cumpărăturilor.

Apple nu deține o prezență oficială în Iran și, de asemenea, nu comercializează device-urile mobile iPhone aici, dar Iran deține o piață proprie cu perspective.

Dezvoltatorii de aplicații mobile pot lista soluțiile în țări un de AppStore este în mod oficial disponibil și unde utilizatorii locali au dreptul de a le downloada.

Google Play este disponibil în Iran, iar Google nu a decis retragerea aplicațiilor din store în acest moment. Cu toate acestea, câteva servicii Google, inclusiv YouTube și Facebook sunt blocate de guvernul iranian.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai populare încuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasă

O vulnerabilitate de securitate prezentă în încuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci să controleze toate dispozitivele conectate din locuință.

Citește tot arrow_forward