AROBS Distribution devine distribuitor oficial, în România, a produselor SONY

29 noiembrie 2019

AROBS Transilvania Software, companie cu proiecte globale de software development, preia distribuția oficială a produselor SONY în România, prin Divizia AROBS Distribution.

Cu peste 11 ani de experiență în distribuția de produse electronice, AROBS Distribution a avut vânzări de aproximativ 3 milioane euro în 2018.

AROBS Distribution devine distribuitor oficial, în România, a produselor SONY
Voicu Oprean, founder & CEO al AROBS Transilvania Software, consideră că având capacitatea logistică, experiența și o rețea extinsă și stabilă de colaboratori, la momentul actual strategia noastră este să accesăm parteneriate cu cele mai cunoscute branduri la nivel global.”

AROBS Distribuție beneficiază de un sistem de gestionare a stocului de cea mai înaltă acuratețe pentru trasabilitatea produselor în timp real, într-un spațiu logistic de peste 3000 m2 lângă București.

Divizia AROBS are parteneriate cu cei mai importanți retaileri la nivel național, International Key Accounts și magazine online din România și face eforturi continue pentru identificarea de noi parteneri, pentru comercializarea  unei  game vaste de produse electronice din categoriile auto, audio- video,  îngrijire personală și electrocasnice.

Principalele branduri comercializate sunt Sharp, Motorola, Garmin, Mio, Carrera, Frank Provost, Silk’n, Jean-Louis David, Valera la care se adaugă brandul propriu Smailo (care cuprinde produse din categoriile electronice și auto) .

Pentru mai multe detalii privind aceasta linie de business a AROBS Transilvania Software, vizitați platforma Distribution.

 

AROBS Transilvania Software

Fondata in 1998, compania AROBS Transilvania Software si-a construit drumul catre o prezenta globala prin combinarea produselor si serviciilor cu expertiza de inalta calitate si inovarea continua. Acum 21 de ani, totul a inceput cu doar 10 dezvoltatori de software intr-un mic birou, intr-un apartament in Cluj-Napoca.In ultimii 21 de ani, AROBS Tran...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai populare încuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasă

O vulnerabilitate de securitate prezentă în încuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci să controleze toate dispozitivele conectate din locuință.

Citește tot arrow_forward