Asseco SEE a devenit IBM Premier Business Partner

23 ianuarie 2015

Asseco SEE, în calitate de membru al programului IBM PartnerWorld, a atins nivelul de Premier Business Partner, cel mai ridicat nivel de parteneriat existent în relația cu furnizorul american de soluții IT. 

Asseco SEE, în calitate de membru al programului IBM PartnerWorld, a atins nivelul de Premier Business Partner, cel mai ridicat nivel de parteneriat existent în relația cu furnizorul american de soluții IT. 

Trecerea la noul statut a fost posibilă pentru Asseco SEE, lider regional în furnizarea de soluții bancare și membru al unuia dintre cele mai mari grupuri IT din Europa, datorită eforturilor depuse de Asseco în direcția diversificării și extinderii colaborării cu IBM.    

 “Am avansat la acest nivel superior de parteneriat ca urmare a certificărilor obținute de către specialiștii noștri și a realizării de proiecte comune cu IBM. Relația de parteneriat cu IBM este una extrem de importantă pentru întreg grupul Asseco, derulându-se de mulți ani într-o direcție ascendentă și înscriindu-se în strategia companiei de a avea ca parteneri pe cei mai importanți furnizori de echipamente, software, soluții și servicii IT la nivel mondial.  Dobândirea calității de IBM Premier Business Partner reprezintă o garanție a calității și profesionalismului Asseco”, a declarat Domnul Cristian Giurgiu, Presales Manager Asseco SEE.

Despre Asseco SEE: www.asseco-see.com

Grupul de firme Asseco SEE este una dintre cele mai mari companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea Europei de Sud-Est (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia. Compania oferă soluții IT&C pentru diverse verticale industriale, inclusiv sectorul financiar, cel al plăților, administrației publice și telecomunicațiilor. Din octombrie 2009, acțiunile Asseco Europa de Sud-Est (Asseco SEE) au fost listate la Bursa din Varșovia. Grupul Asseco SEE are aproape 1.400 de angajati în 13 țări.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Două cunoscute grupări de limbă rusă, descoperite de experții Kaspersky Lab că folosesc aceeași infrastructură

Grupările de hacking BlackEnergy și Sofacy sunt considerate doi dintre principalii actori din peisajul modern al amenințărilor cibernetice. În trecut, activitățile lor au dus deseori la consecințe grave, la nivel național. BlackEnergy a provocat unul dintre cele mai cunoscute atacuri cibernetice din istorie, atacând instalațiile energetice ucrainene în 2015, ceea ce a du...

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Numeroasele implementări de sisteme informatice (ERP și WMS) ne-au ajutat să descoperim împreună cu clienții noștri elemente de detaliu care particularizează fluxurile de lucru din distribuție, astfel încât acum să avem o viziune de ansamblu asupra activităților de aprovizionare, care ne permite să înțelegem perfect nevoile companiilor de distribuție.FluxVisio...

Citește tot arrow_forward

84% dintre organizațiile din România ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac cibernetic care le-a afectat

Un recent studiu[1] Kaspersky Lab arată o diferență considerabilă între măsurile preventive pe care factorii decidenți din domeniul IT (ITDM), din organizațiile europene, spun că le iau și măsurile efective. Astfel, 83% dintre respondenți sunt de acord că iau măsuri preventive împotriva atacurilor cibernetice, dar numai 41% spun că organizează training-uri pentru angaja...

Citește tot arrow_forward