Asseco SEE România premiată la GALA PREMIILOR eFinance 2014

04 februarie 2014

În cadrul celei de-a XI-a ediții a Galei Premiilor e-Finance, compania Asseco SEE România a fost premiată la categoria e-products/services. Trofeul a fost înmânat  domnului Sorin Vișan, Executive Director Banking Business Unit din cadrul companiei și semnifică succesul finalizării procesului de implementare a soluției de core-banking AB-SOLUT® la Intesa Sanpaolo Bank, în cursul anului 2013.

Asseco SEE România premiată la GALA PREMIILOR eFinance 2014

În cadrul celei de-a XI-a ediții a Galei Premiilor e-Finance, compania Asseco SEE România a fost premiată la categoria e-products/services. Trofeul a fost înmânat  domnului Sorin Vișan, Executive Director Banking Business Unit din cadrul companiei și semnifică succesul finalizării procesului de implementare a soluției de core-banking AB-SOLUT® la Intesa Sanpaolo Bank, în cursul anului 2013. Soluția de core-banking dezvoltată de Asseco SEE România reprezintă răspunsul companiei la cerințele de performanță și productivitate existente pe piața bancară, fiind utilizată de 10 bănci din România și una în republica Moldova.

Noua platformă permite băncii să anticipeze și să vină în întâmpinarea nevoilor clienților mult mai rapid, crește semnificativ productivitatea reţelei de unităţi teritoriale prin automatizarea fluxului de lucru și elimină practic erorile de operare manuală. Odată cu implementarea noii soluții, care este mult mai flexibilă și personalizabilă, banca va demara o serie de proiecte ce vor aduce multe beneficii clienților, atât prin lansarea de noi produse și servicii, cât şi prin îmbunătățirea unora dintre cele deja existente.

“Proiectul, deosebit de complex, reflectă din perspectiva Asseco, atât competența dar și tehnologia de vârf de care dispunem – tehnologia probabil cea mai răspândită, cel puțin ca număr de bănci din România. Mulțumim partenerilor de la Intesa Sanpaolo Bank, care au fost de un nivel extrem de ridicat de profesionalism. Sper să poată beneficia de noua platformă în oferirea de servicii și produse cât mai flexibile către clienții lor” a declarat domnul Sorin Vișan.

Gala Premiilor e-Finance, recunoaște și răsplătește companiile, instituțiile și nu în ultimul rând oamenii care au demonstrat o implicare activă și rezultate măsurabile în domeniile IT&C și financiar bancar, criteriile redacției în desemnarea câștigătorilor fiind extrem de riguroase.

Premiul obținut de companie demonstrează astfel încă o dată că Asseco SEE România este unul dintre cei mai importanți furnizori de produse, soluții, servicii și  sisteme IT integrate din România și dezvoltator de aplicații pentru sectorul financiar-bancar. În cadrul Asseco SEE România își desfășoară activitatea aproximativ 200 de specialiști, care dispun de o experiență și expertiză care îi face capabili să conceapă, dezvolte și implementeze cele mai complexe proiecte IT. 

Printre cei aproximativ 100 de participanți, la Gala e-Finance s-au aflat reprezentanții companiilor premiate, dintre care amintim ASIROM, Kaspersky Lab (Romania),  Teamnet, S&T Romania, MasterCard Europe CEE (Romania), GTS Telecom alături de bănci ca BRD Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank, ING, BCR, Libra Internet Bank sau OTP Bank.

Despre Asseco SEE România

Asseco SEE România este parte a grupului Asseco South Eastern Europe, companie internațională specializată în livrarea de soluții software către industria serviciilor financiare și către sectorul public și unul din liderii europeni în domeniul aplicațiilor și serviciilor IT. Asseco SEE acoperă regiunea de sud-est a Europei, fiind prezentă în 12 țări. Pe lângă piețele din Europa, grupul Asseco și-a extins operațiunile în Israel, America de Nord și Japonia.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward