Atos se alătură ecosistemului Microsoft Intelligent Security Association pentru a oferi o securitate sporită și servicii simplificate clienților

13 noiembrie 2020

Atos, lider global în transformarea digitală, s-a alăturat Microsoft Intelligent Security Association pentru le oferi clienților o securitate sporită. Atos contribuie la ecosistem prin expertiza sa în servicii pentru securitatea informatică prin Azure Security Center și Microsoft Defender for Endpoint. Microsoft Intelligent Security Association reprezintă un ecosistem de furnizori independenți de software sau de servicii de securitate, care și-au integrat soluțiile pentru a oferi mai multă siguranță într-o lume cu tot mai multe amenințări.  

Atos se alătură ecosistemului Microsoft Intelligent Security Association pentru a oferi o securitate sporită și servicii simplificate clienților

Atos are un portofoliu în creștere de servicii construite cu tehnologii Microsoft, iar invitația în MISA s-a bazat pe oferta de servicii pentru securitatea informatică ale companiei prin Azure Security Center și Microsoft Defender for Endpoint. Atos își ajută clienții să maximizeze valoarea derivată din capacitățile native de securitate, conformitate și identitate furnizate prin soluțiile Microsoft, integrându-le în strategia de securitate cibernetică.

Ca partener Microsoft Gold, Atos are o practică dedicată cu experți în Microsoft Security în toată lumea.

„Ne alăturăm bucuroși ecosistemului Microsoft Intelligent Security Association pentru a ne extinde capabilitățile soluțiilor noastre, a împărtăși informații despre amenințările cibernetice, dar și pentru a colabora cu alți profesioniști și clienți. Combinând puterea Microsoft Security Intelligence cu serviciile de securitate cibernetică ale Atos, oferim clienților noștri opțiuni care se potrivesc cel mai bine cerințelor lor unice de securitate și business”, a declarat Chris Moret, SVP, Global Head Cybersecurity Services Atos.
Microsoft Intelligent Security Association a devenit un ecosistem dinamic, format din cei mai importanți și mai de încredere furnizori de software de securitate din întreaga lume. Membrii noștri, precum Atos, împărtășesc angajamentul Microsoft de a colabora în cadrul comunității de securitate cibernetică pentru a îmbunătăți capacitatea clienților de a prezice, detecta și răspunde mai repede la amenințările de securitate cibernetică”, a adăugat Rani Lofstrom, Senior Product Marketing Manager, Microsoft Security.

În luna iunie a acestui an, Atos a fost clasat de agenția Gartner pe a treia poziție la nivel mondial în Managed Security Services (MSS) după încasări, pentru al doilea an consecutiv, cu cel mai mare venit dintre toți furnizorii europeni. Atos are un portofoliu complet de produse și soluții avansate de securitate, consolidând în mod constant expertiza industriei pentru a-și ajuta clienții să transforme riscul în valoare de business, în orice context. Totodată, compania a anunțat recent achiziția Paladion, un furnizor global de MSS din SUA și achiziția digital.security, un jucător independent de top în Franța și BeLux pe domeniul securității cibernetice.  

Atos este partener Microsoft Gold, furnizor de Microsoft Azure Managed Services (MSP), care și-a extins recent colaborarea cu Microsoft pentru a accelera împreună transformarea în cloud a celor mai mari clienți SAP. De asemenea, compania a fost desemnată finalista premiului Modern Endpoint Management 2020 Microsoft Partner of the Year.

Mai multe informații despre parteneriatul strategic dintre Atos și Microsoft: https://atos.net/en/about-us/partners-and-alliances/microsoft

Mai multe detalii despre soluțiile Atos de cybersecurity: https://atos.net/en/solutions/cyber-security

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Dezvoltatorii amenințărilor GandCrab se pregătesc să închidă afacerea. Bitdefender oferă al patrulea decriptor gratuit victimelor

Amenințarea ransomware cu cea mai mare cotă de piață din lume, de peste 50%, primește o nouă lovitură prin colaborarea solidă dintre autorități și industria de securitate informatică.

Citește tot arrow_forward

Cosmin Vilcu, SonicWall: Atacurile cu ransomware asupra instituțiilor de stat și organizațiilor guvernamentale sunt în creștere. Cum le prevenim?

Atacurile cu ransomware asupra instituțiilor de stat și organizațiilor guvernamentale sunt în creștere conform SonicWall, iar apariția situației de la spitalele românești nu este tocmai o surpriză.

Citește tot arrow_forward

Studiu GPeC: Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

În fiecare zi, în România se lansează peste 50 de magazine online. În 2018, numărul lor s-a dublat până la un record de 15.000 de comercianți.

Citește tot arrow_forward