Avantera – partener în proiectul de susținere a inovației sociale și a competențelor antreprenoriale în cadrul Programului Intensiv de Învățare ”Școala de Vară - Edu4Society”

30 iunie 2017

Avantera, companie specializată în oferirea serviciilor de consultanță în management și dezvoltatorul  aplicației de Business Process Management Simple BPM, a participat la Programul Intensiv de Învățare ”Școala de vară” din cadrul proiectului Edu4Society, proiect co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene (Finanțator: Programul Erasmus+ 2014-2020, Key Action 2: Cooperation for inno

Avantera –  partener în proiectul de susținere a inovației sociale și a competențelor antreprenoriale în cadrul Programului Intensiv de Învățare ”Școala de Vară - Edu4Society”

Avantera, companie specializată în oferirea serviciilor de consultanță în management și dezvoltatorul  aplicației de Business Process Management Simple BPM, a participat la Programul Intensiv de Învățare ”Școala de vară” din cadrul proiectului Edu4Society, proiect co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene (Finanțator: Programul Erasmus+ 2014-2020, Key Action 2: Cooperation for innovation and the exchange of good practices; Cod proiect 2016-1-RO01-KA203-024476, Denumirea proiectului: Innovative solution for enhancing social responsibility education and civic skills in creating sustainable businesses – ”edu4society”).

Edu4Society, un proiect aflat sub coordonarea Universității Politehnica din București și având ca parteneri Universitatea ”Angel Kanchev” din Ruse – Bulgaria, Universitatea din Maribor – Slovenia, Casa Corpului Didactic a Municipiului București, compania EuroTraining Solution și compania Avantera, este un răspuns oferit societății la nevoia implementării programelor de responsabilitate socială a corporațiilor prin educație, cu rolul de a dezvolta inovația și antreprenoriatul social, adresat domeniului universitar, urmărind aplicabilitatea conceptului de responsabilitate socială într-un număr mare de industrii,  în context multinațional și multicultural.

Implicarea Avantera în contextul implementării proiectului și a acțiunilor dedicate a fost prilejuită de un program Intensiv de Învățare de tip Școala de Vară, un mediu informal în cadrul căruia studenții din mai multe centre universitare au răspuns pozitiv prezentării intense a conceptelor teoretice susținute de exerciții practice, de workshop-uri aplicate pe exemple concrete, o parte create și susținute cu ajutorul soluției software Simple BPM.

Eficiența acestor activități se întemeiază pe mixul de cunoștințe teoretice, adopția de valori specifice responsabilității sociale corporative, schimbarea de mentalitate a participanților, dobândirea de abilități antreprenoriale, dezvoltarea gândirii critice, înțelegerea fluxurilor de lucru și a proceselor de business din companii reale care au adoptat conceptul CSR. 

Componenta de responsabilitate socială a unui astfel de proiect se regăsește și în dobândirea competențelor de identificare, schițare și modelare a activităților, respectiv a proceselor organizaționale, pe nivele de management, raportat la principiile și rezultatele unei analize de business inițiale.

Ca parte a programului Școlii de Vară, studenții implicați în proiect au fost atent ghidați și instruiți de echipa Avantera, atât în ceea ce privește modelarea activităților specifice CSR cât și în ceea ce privește raportarea conformă cu cerințele standardelor internațional adoptate.

Avantera

Suntem o companie de consultanţă care adresează necesităţilor organizaţiilor pe patru nivele: strategic, operaţional, cultural-motivaţional şi al infrastructurii, în special al celei de TI. În cei opt ani de existenţă am pus la dispoziţia beneficiarilor nostri soluţii adecvate pentru dinamizarea şi accelerarea dezvoltării...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward