Beck et al. Services formează un parteneriat strategic cu Amazon Web Services

15 mai 2014

Furnizorul de soluții și servicii IT Beck et al. Services și liderul de piață în infrastructură cloud Amazon Web Services au încheiat un parteneriat strategic ce va asigura dezvoltarea serviciilor IT existente printr-o a creșterea accesibilității spre serviciile în cloud

Furnizorul de soluții și servicii IT Beck et al. Services și liderul de piață în infrastructură cloud Amazon Web Services au încheiat un parteneriat strategic ce va asigura dezvoltarea serviciilor IT existente printr-o a creșterea accesibilității spre serviciile în cloud: ambele părți iși vor combina portofoliul pentru a genera soluții de business în cloud scalabile și flexibile. Aceasta se materializează prin două avantaje  mari pentru clienți: livrare rapidă a soluțiilor de business și calitatea sporită a serviciilor.

Soluțiile comune vor contribui la creșterea eficienței în transformarea infrastructurilor on-premise existente, cum sunt cele de cloud privat, înspre soluții cloud flexibile, proiectarea adecvată a arhitecturii infrastructurilor IT, în furnizarea conceptelor de securitate și oferirea de suport permanent din partea specialiștilor. Soluțiile vor permite implementarea mediilor virtuale pentru testare sau productive fără pierderea controlului asupra datelor.

Ca și partener specializat în operațiuni IT complexe, Beck et al. Services sprijină dezvoltarea modelelor arhitecturale, oferă consultanță pentru conceptele de securitate, cât și în implementare și integrarea aplicaților existente din cloud-urile private.

“În infrastructură în special, este important pentru clienții noștri să lucreze cu parteneri ale căror soluții  dovedesc un grad înalt de maturitate și sunt fiabile în medii de cloud critice, prin urmare parteneriatul cu Amazon Web Services va aduce o valoare semnificativă pentru ei. ” spune Siegfried Lautenbacher, CEO-ul Beck et al. Services.

“Beck et. al Services este prima alegere pentru noi pentru că firma – al cărui limbaj de business este în rezonanță cu al nostru – este un partener de încredere și de lungă durată în mediul internațional IT.” (Director Amazon)

Ca un prim pas al cooperării lor, cele două companii oferă un test de performanță pe pagina http://aws.amazon.com/de/testdrive/microsoft, unde puteți experimenta primele impresii despre lucrul cu Microsoft SharePoint 2013 într-un mediu virtual.

Beck et al. Services participa ca sponsor și prezentator la Amazon Web Services Summit în data de 15 mai 2014 în Berlin. La acest eveniment companiile participante pot afla care sunt serviciile pe care le pot consuma din cloud sau cum pot fi ele integrate cu infrastructurile și aplicațiile existente.

Despre SC Beck et al. Services SRL

Beck et al. Services este o companie privată cu capital străin, un furnizor de servicii IT care se axează pe valoarea adaugată ce o aduce companiilor client. Conceptul de servicii IT al firmei cu sediul în Munchen se concentrează pe furnizarea către clienții săi a unei infrastructuri mai transparente, mai fiabile, precum și o comunicare îmbunătățită pentru utilizatorii acesteia.

Beck et al. Services oferă servicii de suport tehnic, consultanță pentru infrastructuri și aplicații, service desk în mai multe limbi de circulație internațională, solutii de comunicare și colaborare sociala, precum și tehnologii IT de management și monitorizare. Servicii oferite se bazează pe instrumente și metodologii de top, cum ar fi ITIL V3 și managementul serviciilor IT.

Beck et al. Services a intrat în industria serviciilor IT din anul 2000 și a deschis filiale in România (2005), Brazilia (2009) și Elveția (2010). Astazi compania are aproximativ 70 de angajați în Germania și Elveția, în jurul de 45 de angajați în România și Brazilia și are o cifră de afaceri anuală de 6,2 milioane de euro. Printre clienții companiei se numără Continental AG, Infineon AG, Daiichi Sankyo Europe GmbH, KWS SAAT AG, Zürcher Kantonalbank, Certasig, KWS Semințe SRL, Energobit SA, Salamandra Plus.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward

84% dintre organizațiile din România ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac cibernetic care le-a afectat

Un recent studiu[1] Kaspersky Lab arată o diferență considerabilă între măsurile preventive pe care factorii decidenți din domeniul IT (ITDM), din organizațiile europene, spun că le iau și măsurile efective. Astfel, 83% dintre respondenți sunt de acord că iau măsuri preventive împotriva atacurilor cibernetice, dar numai 41% spun că organizează training-uri pentru angaja...

Citește tot arrow_forward

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

Campania, numită SneakyPastes, a folosit adrese de e-mail de unică folosință pentru a răspândi infecția prin phishing, înainte de a descărca malware-ul, în etape, utilizând mai multe site-uri gratuite. Această abordare, cu un cost redus, dar eficientă, a ajutat grupul să atace în jur de 240 de victime, din 39 de țări din întreaga lume, printre care e...

Citește tot arrow_forward