Beck et al. Services formează un parteneriat strategic cu Amazon Web Services

15 mai 2014

Furnizorul de soluții și servicii IT Beck et al. Services și liderul de piață în infrastructură cloud Amazon Web Services au încheiat un parteneriat strategic ce va asigura dezvoltarea serviciilor IT existente printr-o a creșterea accesibilității spre serviciile în cloud

Furnizorul de soluții și servicii IT Beck et al. Services și liderul de piață în infrastructură cloud Amazon Web Services au încheiat un parteneriat strategic ce va asigura dezvoltarea serviciilor IT existente printr-o a creșterea accesibilității spre serviciile în cloud: ambele părți iși vor combina portofoliul pentru a genera soluții de business în cloud scalabile și flexibile. Aceasta se materializează prin două avantaje  mari pentru clienți: livrare rapidă a soluțiilor de business și calitatea sporită a serviciilor.

Soluțiile comune vor contribui la creșterea eficienței în transformarea infrastructurilor on-premise existente, cum sunt cele de cloud privat, înspre soluții cloud flexibile, proiectarea adecvată a arhitecturii infrastructurilor IT, în furnizarea conceptelor de securitate și oferirea de suport permanent din partea specialiștilor. Soluțiile vor permite implementarea mediilor virtuale pentru testare sau productive fără pierderea controlului asupra datelor.

Ca și partener specializat în operațiuni IT complexe, Beck et al. Services sprijină dezvoltarea modelelor arhitecturale, oferă consultanță pentru conceptele de securitate, cât și în implementare și integrarea aplicaților existente din cloud-urile private.

“În infrastructură în special, este important pentru clienții noștri să lucreze cu parteneri ale căror soluții  dovedesc un grad înalt de maturitate și sunt fiabile în medii de cloud critice, prin urmare parteneriatul cu Amazon Web Services va aduce o valoare semnificativă pentru ei. ” spune Siegfried Lautenbacher, CEO-ul Beck et al. Services.

“Beck et. al Services este prima alegere pentru noi pentru că firma – al cărui limbaj de business este în rezonanță cu al nostru – este un partener de încredere și de lungă durată în mediul internațional IT.” (Director Amazon)

Ca un prim pas al cooperării lor, cele două companii oferă un test de performanță pe pagina http://aws.amazon.com/de/testdrive/microsoft, unde puteți experimenta primele impresii despre lucrul cu Microsoft SharePoint 2013 într-un mediu virtual.

Beck et al. Services participa ca sponsor și prezentator la Amazon Web Services Summit în data de 15 mai 2014 în Berlin. La acest eveniment companiile participante pot afla care sunt serviciile pe care le pot consuma din cloud sau cum pot fi ele integrate cu infrastructurile și aplicațiile existente.

Despre SC Beck et al. Services SRL

Beck et al. Services este o companie privată cu capital străin, un furnizor de servicii IT care se axează pe valoarea adaugată ce o aduce companiilor client. Conceptul de servicii IT al firmei cu sediul în Munchen se concentrează pe furnizarea către clienții săi a unei infrastructuri mai transparente, mai fiabile, precum și o comunicare îmbunătățită pentru utilizatorii acesteia.

Beck et al. Services oferă servicii de suport tehnic, consultanță pentru infrastructuri și aplicații, service desk în mai multe limbi de circulație internațională, solutii de comunicare și colaborare sociala, precum și tehnologii IT de management și monitorizare. Servicii oferite se bazează pe instrumente și metodologii de top, cum ar fi ITIL V3 și managementul serviciilor IT.

Beck et al. Services a intrat în industria serviciilor IT din anul 2000 și a deschis filiale in România (2005), Brazilia (2009) și Elveția (2010). Astazi compania are aproximativ 70 de angajați în Germania și Elveția, în jurul de 45 de angajați în România și Brazilia și are o cifră de afaceri anuală de 6,2 milioane de euro. Printre clienții companiei se numără Continental AG, Infineon AG, Daiichi Sankyo Europe GmbH, KWS SAAT AG, Zürcher Kantonalbank, Certasig, KWS Semințe SRL, Energobit SA, Salamandra Plus.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

SAP lansează 10 funcționalități noi de Experience Management (XM)

La trei luni de la finalizarea achiziției companiei Qualtrics, SAP lansează zece funcționalități noi, care combină datele referitoare la experiență (X-data) cu cele operaționale (O-data), pentru măsurarea și îmbunătățirea celor patru piloni cheie în experiențele de business: client, angajat, produs și brand. Introducerea acestui sistem stabilește un nou standard î...

Citește tot arrow_forward

De ce au nevoie companiile de o aplicație de HR specializată?

ColorfulHR este una dintre cele mai cunoscute aplicații cu rol de management a resurselor umane, poziționându-se ca fiind extrem de prietenoasă utilizatorilor din companii din orice domeniu de activitate. De ce sunt atrași clienții de Colorful HR?

Citește tot arrow_forward

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește tot arrow_forward