Beck et al. Services la DocuWorld Europe 2014

30 aprilie 2014

Beck et al. Services a participat la evenimentul DocuWorld Europe 2014, unde a fost lansată noua versiune a soluției de management al documentelor Docuware.

Beck et al. Services a participat la evenimentul DocuWorld Europe 2014, unde a fost lansată noua versiune a soluției de management al documentelor Docuware.

Între 7-9 aprilie 2014, Beck et al Services a participat la evenimentul DocuWorld Europe 2014. Evenimentul a fost organizat pentru partenerii DocuWare, de catre liderul în procesele de optimizare și management al documentelor. La DocuWorld Europe 2014 au participat toți partenerii furnizorului din regiunea EMEA. Agenda a fost axata pe noua versiune a soluției de management al documentelor DocuWare 6.5, care a fost lansată cu ocazia evenimentului. Beck et al Services este partener unic în România al furnizorului de soluții de management al documentelor.

Soluția DocuWare are ca scop eficientizarea proceselor bazate pe documente și se axează pe următoarele caracteristici:

  • Arhivarea electronică a documentelor
  • Managementul contractelor
  • Procesarea facturilor de intrare – circulația pe lanțul de aprobare
  • Organizarea documentelor și regăsirea rapidă a informațiilor necesare
  • Controlul accesului la informație
  • Mobilitatea – acces la documente de oriunde și oricând
  • Centralizarea documentelor – o singură arhivă electronică pentru toate punctele de lucru
  • Procese gestionate centralizat (ex. contabilitatea, lanțuri de aprobări)
  • Digitizarea fluxurilor pentru creșterea vitezei de lucru
  • Managementul documentelor de personal

Pentru a afla mai multe detalii vizitați http://www.bea-services.ro/managementul_documentelor/ și http://www.docuware.com/

Despre SC Beck et al. Services SRL

Beck et al. Services este o companie privată cu capital străin, un furnizor de servicii IT care se axează pe valoarea adaugată ce o aduce companiilor client. Conceptul de servicii IT al firmei cu sediul în Munchen se concentrează pe furnizarea către clienții săi a unei infrastructuri mai transparente, mai fiabile, precum și o comunicare îmbunătățită pentru utilizatorii acesteia. Beck et al. Services oferă servicii de suport tehnic, consultanță pentru infrastructuri și aplicații, service desk în mai multe limbi de circulație internațională, solutii de comunicare și colaborare sociala, precum și tehnologii IT de management și monitorizare. Servicii oferite se bazează pe instrumente și metodologii de top, cum ar fi ITIL V3 și managementul serviciilor IT.

Beck et al. Services a intrat în industria serviciilor IT din anul 2000 și a deschis filiale in România (2005), Brazilia (2009) și Elveția (2010). Astazi compania are aproximativ 70 de angajați în Germania și Elveția, în jurul de 45 de angajați în România și Brazilia și are o cifră de afaceri anuală de 6,2 milioane de euro. Printre clienții companiei se numără Continental AG, Infineon AG, Daiichi Sankyo Europe GmbH, KWS SAAT AG, Zürcher Kantonalbank, KWS Semințe SRL, Energobit SA, Salamandra Plus SRL.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward