BITSoftware prezintă SocrateCloud - soluția completă pentru distribuție la IMWorld 2015

05 Oct 2015

În zilele de 7 și 8 octombrie BITSoftware va fi prezentă pentru al 3-lea an consecutiv la IMWorld, cea mai mare expo-conferință pentru soluții IT și digitale din România, care va avea loc la Romexpo Pavilionul Central.

BITSoftware prezintă SocrateCloud - soluția completă pentru distribuție la IMWorld 2015

În zilele de 7 și 8 octombrie BITSoftware va fi prezentă pentru al 3-lea an consecutiv la IMWorld, cea mai mare expo-conferință pentru soluții IT și digitale din România, care va avea loc la Romexpo Pavilionul Central.

Vom fi prezenți la acest eveniment pentru a prezenta și discuta despre ultimele noutăți legate de soluțiile noastre de business:

În data de 7 octombrie, între 12:15-12:45, vă invităm pe Scena Business Software, să urmăriți prezentarea “SocrateCloud for Distribution or How to choose wisely in order to grow your distribution business”.

Îi vom avea, de asemenea, alaturi de noi pe partenerii noștri de la WiSoft Professional Services, care au dezvoltat produse inovative pe platforma SocrateCloud.

Mai multe informații despre soluțiile noastre regăsiți pe www.bitsoftware.ro 

Ii invităm pe toți cei interesați de soluțiile noastre de business să ne viziteze la Romexpo Pavilionul Central, standul B11. Pentru a stabili o întâlnire cu noi, puteți completa formularul de la adresa http://www.bitsoftware.eu/ro/bitsoftware-participa-la-imworld-2015-socratecloud-solutia-completa-pentru-distributie-si-depozite/, sau ne puteți contacta pe [email protected] sau la numărul de telefon +40-368-412121.

Cu 30 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu un portofoliu vast de produse, acoperind nevoi la nivel de companie și departamentale cu soluțiile ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales și Service, precum și BI și cu alte soluții pentru aproape toate verticalele. Cu peste 600 de ingineri calificați care pot oferi soluții de top, oportunitățile de viitor sunt fascinante și pot sprijini viziunea clienților noștri pentru transformarea digitală.

La BITSoftware suntem pasionați de modul în care produsele noastre îmbunătățesc eficiența și procesele organizațiilor și permit oricui să lucreze într-un mediu digital în mod productiv pentru a îndeplini obiectivele companiei.

Cu produsele și serviciile pe care le oferim, construim o relație pe termen lung cu clienții noștri, bazată pe profesionalism și încredere reciprocă.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul