BITSoftware prezintă SocrateCloud - soluția completă pentru distribuție la IMWorld 2015

05 octombrie 2015

În zilele de 7 și 8 octombrie BITSoftware va fi prezentă pentru al 3-lea an consecutiv la IMWorld, cea mai mare expo-conferință pentru soluții IT și digitale din România, care va avea loc la Romexpo Pavilionul Central.

BITSoftware prezintă SocrateCloud - soluția completă pentru distribuție la IMWorld 2015

În zilele de 7 și 8 octombrie BITSoftware va fi prezentă pentru al 3-lea an consecutiv la IMWorld, cea mai mare expo-conferință pentru soluții IT și digitale din România, care va avea loc la Romexpo Pavilionul Central.

Vom fi prezenți la acest eveniment pentru a prezenta și discuta despre ultimele noutăți legate de soluțiile noastre de business:

  • SocrateCloud - platforma deschisă de business care permite companiilor să utilizeze o funcționalitate completă ERP & CRM & BI, motoare de business pentru automatizarea proceselor și să dezvolte rapid aplicații personalizate.
  • SocrateBI - soluţia de business intelligence de ultimă generaţie ce se adresează companiilor de orice mărime care doresc să aibă un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare.
  • BPWise - soluția integrată de planificare de business, utilizată pentru automatizarea închiderii de lună contabilă și pentru realizarea unui raport de venituri și cheltuieli (P&L) la nivelul cel mai detaliat, dar și pentru planificare și bugetare.
  • GoogleApps for Work - suita de aplicaţii cloud, care vă ajută să vă conectaţi în echipă, să lucraţi de oriunde, de pe orice dispozitiv. BITSoftware este reseller autorizat.
  • eFront - platforma de e-learning ce se adaptează oricăror nevoi și preferințe și oferă metode de învățare eficiente. BITSoftware este reseller autorizat.

În data de 7 octombrie, între 12:15-12:45, vă invităm pe Scena Business Software, să urmăriți prezentarea “SocrateCloud for Distribution or How to choose wisely in order to grow your distribution business”.

Îi vom avea, de asemenea, alaturi de noi pe partenerii noștri de la WiSoft Professional Services, care au dezvoltat produse inovative pe platforma SocrateCloud.

Mai multe informații despre soluțiile noastre regăsiți pe www.bitsoftware.ro 

Ii invităm pe toți cei interesați de soluțiile noastre de business să ne viziteze la Romexpo Pavilionul Central, standul B11. Pentru a stabili o întâlnire cu noi, puteți completa formularul de la adresa http://www.bitsoftware.eu/ro/bitsoftware-participa-la-imworld-2015-socratecloud-solutia-completa-pentru-distributie-si-depozite/, sau ne puteți contacta pe [email protected] sau la numărul de telefon +40-368-412121.

BITSoftware

Cu peste 25 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 250 de clienti si implementari de succes in peste 70 de tari. BITSoftware dezvolt si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si construct...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Performanta pentru companiile de distributie cu SocrateERP

Companiile de distributie au nevoi specifice care pot fi rezolvate rapid si consistent cu ajutorul sistemului SocrateERP pentru distributie. Solutia va permite sa mentieti controlul asupra afacerii de distributie si va ofera parghiile necesare pentru a creste compania si a-i maximiza rezultatele.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Pontaj App, prima aplicație mobilă care facilitează procesul de pontare în construcții

Pentru că în ultimii ani se vorbește mereu de digitalizare și de beneficiile acesteia pentru companii, este clar pentru toată lumea ca aceasta a devenit o nevoie majoră și nu este doar un moft. Digitalizarea înseamnă automatizare, ceea ce presupune o reducere semnificativă a timpului alocat activităților manuale, crescând productivitatea angajaților și lăsându-...

Citește tot arrow_forward