Bittnet Systems: Planificăm pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri de minimum 70%

12 mai 2014

Bittnet Systems, liderul pieţei de training IT din România, ţinteşte pentru 2014 o creştere a cifrei de afaceri de minimum 70%, până la 2,5 milioane de euro, de la 1,5 milioane de euro, cât a înregistrat în 2013. Bittnet Systems, o companie antreprenorială românească, deţinută de fraţii Mihai Logofătu (29 de ani) şi Cristian Logofătu (33 ani), a finalizat primele trei luni ale acestui an cu o cifră de afaceri de 480.000 de euro, în creştere cu 95% faţă de cea &ic

Bittnet Systems, liderul pieţei de training IT din România, ţinteşte pentru 2014 o creştere a cifrei de afaceri de minimum 70%, până la 2,5 milioane de euro, de la 1,5 milioane de euro, cât a înregistrat în 2013. Bittnet Systems, o companie antreprenorială românească, deţinută de fraţii Mihai Logofătu (29 de ani) şi Cristian Logofătu (33 ani), a finalizat primele trei luni ale acestui an cu o cifră de afaceri de 480.000 de euro, în creştere cu 95% faţă de cea înregistrată în primul trimestru al anului trecut.

«Creşterea din primele trei luni ale anului 2014, de 95%, a fost determinată în principal de concretizarea mai multor proiecte de videoconferinţe, virtualizare şi construcţie de centre de date. Rezultatele financiare înregistrate în primul trimestru al acestui an, dar, mai ales, cele de anul trecut (care a fost cel mai bun din istoria de şapte ani a companiei) ne fac să fim încrezători că în 2014 putem atinge un nou record», a declarat Mihai Logofătu, CEO al Bittnet Systems.
Compania îşi propune să menţină un ritm susţinut de creştere până la sfârşitul anului, concentrându-şi eforturile pe organizarea şi livrarea către clienţi a mai multor tipuri de training-uri Microsoft Office şi IBM, precum şi pe implementarea de proiecte de suport.

«În 2013, profitabilitatea noastră a cunoscut un trend ascendent, valoarea EBITDA dublându-se, de la 35.000 de euro la 77.000. Profitabilitatea a crescut mai repede decât cifra de afaceri (120% pentru EBITDA versus 75% pentru cifra de afaceri), ceea ce ne face să avem siguranţa că în 2014 Bittnet Systems îşi va menţine ritmul accelerat de creştere», a explicat, la rândul său, Cristian Logofătu, CFO al Bittnet Systems.

Bittnet Systems, companie înfiinţată în 2007, este liderul pieţei de training IT din România, oferind în acelaşi timp clienţilor săi şi servicii de implementare, suport şi echipamente hardware. Bittnet este unic partener GlobalKnowledge în România, având astfel competenţe certificate pentru a organiza orice tip de training IT.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward

Dezvoltatorii amenințărilor GandCrab se pregătesc să închidă afacerea. Bitdefender oferă al patrulea decriptor gratuit victimelor

Amenințarea ransomware cu cea mai mare cotă de piață din lume, de peste 50%, primește o nouă lovitură prin colaborarea solidă dintre autorități și industria de securitate informatică.

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Studiu de CazDupă 4 ani de planificare a proiectului de implementare, compania de produse cosmetice AVON, prin filiala sa din Canada, a concluzionat eșecul implementării suitei de aplicații software ERP/CRM/eCommerce. Întregul proiect a fost evaluat la 125 de milioane de dolari.

Citește tot arrow_forward