Bittnet Systems: Planificăm pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri de minimum 70%

12 mai 2014

Bittnet Systems, liderul pieţei de training IT din România, ţinteşte pentru 2014 o creştere a cifrei de afaceri de minimum 70%, până la 2,5 milioane de euro, de la 1,5 milioane de euro, cât a înregistrat în 2013. Bittnet Systems, o companie antreprenorială românească, deţinută de fraţii Mihai Logofătu (29 de ani) şi Cristian Logofătu (33 ani), a finalizat primele trei luni ale acestui an cu o cifră de afaceri de 480.000 de euro, în creştere cu 95% faţă de cea &ic

Bittnet Systems, liderul pieţei de training IT din România, ţinteşte pentru 2014 o creştere a cifrei de afaceri de minimum 70%, până la 2,5 milioane de euro, de la 1,5 milioane de euro, cât a înregistrat în 2013. Bittnet Systems, o companie antreprenorială românească, deţinută de fraţii Mihai Logofătu (29 de ani) şi Cristian Logofătu (33 ani), a finalizat primele trei luni ale acestui an cu o cifră de afaceri de 480.000 de euro, în creştere cu 95% faţă de cea înregistrată în primul trimestru al anului trecut.

«Creşterea din primele trei luni ale anului 2014, de 95%, a fost determinată în principal de concretizarea mai multor proiecte de videoconferinţe, virtualizare şi construcţie de centre de date. Rezultatele financiare înregistrate în primul trimestru al acestui an, dar, mai ales, cele de anul trecut (care a fost cel mai bun din istoria de şapte ani a companiei) ne fac să fim încrezători că în 2014 putem atinge un nou record», a declarat Mihai Logofătu, CEO al Bittnet Systems.
Compania îşi propune să menţină un ritm susţinut de creştere până la sfârşitul anului, concentrându-şi eforturile pe organizarea şi livrarea către clienţi a mai multor tipuri de training-uri Microsoft Office şi IBM, precum şi pe implementarea de proiecte de suport.

«În 2013, profitabilitatea noastră a cunoscut un trend ascendent, valoarea EBITDA dublându-se, de la 35.000 de euro la 77.000. Profitabilitatea a crescut mai repede decât cifra de afaceri (120% pentru EBITDA versus 75% pentru cifra de afaceri), ceea ce ne face să avem siguranţa că în 2014 Bittnet Systems îşi va menţine ritmul accelerat de creştere», a explicat, la rândul său, Cristian Logofătu, CFO al Bittnet Systems.

Bittnet Systems, companie înfiinţată în 2007, este liderul pieţei de training IT din România, oferind în acelaşi timp clienţilor săi şi servicii de implementare, suport şi echipamente hardware. Bittnet este unic partener GlobalKnowledge în România, având astfel competenţe certificate pentru a organiza orice tip de training IT.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward