Book Lover Society – de la client la prieten al angajaților Softlead

06 noiembrie 2018

Book Lover Society, cea mai nouă platformă dedicată iubitorilor de carte din mediile corporate din România, devine prieten al angajaților Softlead, prin livrarea cărților comandate de aceștia, pe bază de abonament lunar, direct la birou.

Book Lover Society – de la client la prieten al angajaților Softlead

Astfel, fiecare angajat poate avea acces la o bibliotecă completă de titluri din cele mai importante domenii, comandând săptămânal cărțile dorite, serviciul reprezentând un beneficiu suplimentar oferit în pachetul salarial.

Book Lover Society se adresează în egală măsură start-up-urilor, companiilor medii și corporațiilor, angajații putând alege dintr-o selecție de aproape 10.000 de titluri care să le bucure pauzele de lucru de la birou sau momentele de liniște de după terminarea programului de lucru.

Beneficiu pentru angajatori

Platforma se bucură de peste 200 de utilizatori activi. Industria IT – cel mai bine reprezentată în portofoliul Book Lover Society

Companiile se află într-o continuă căutare a unor noi alternative de motivare a angajaților, oferind beneficii multiple atât în timpul petrecut la birou, contribuind și la calitatea momentelor din afara acestuia, prin abonamente extrem de accesibile, creând o mini bibliotecă alcătuită din cărțile cerute de angajați.

Fluxul este unul extrem de simplu, care implică doar solicitarea unui cont de acces corporate, bazat pe un număr de minim 5 angajați (utilizatori),ce va fi validat în cadrul platformei și cu ajutorul căruia angajații pot reînnoi lunar titlurile pe care doresc să le primească la birou.

Pentru a solicita crearea unui cont activ în cadrul platformei și a solicita cărți, companiile pot crea un cont aici.

Conform unuia dintre cele mai mari târguri de carte din România, consumul de carte a crescut cu 10% față de anul anterior. Indiferent de industrii, de la agenții de publicitate, bănci, companii IT, clinici, medii creative sau, dimpotrivă, formale, cartea aduce oamenii aproape, le oferă perspective, deschidere, consolidează, motivează, inspiră. Cartea poate fi pentru oricine, important este alegerea ei, căutarea. Așadar, Book Lover Society este un produs digital, care aduce cartea mai aproape de fiecare dintre noi.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Cum poate ajuta SAP companiile care înregistrează scăderi?

Ce este SAP și cum poate ajuta companiile în perioadele de criză?

Citește tot arrow_forward