Brian King, Mozilla: “Ce se întamplă dincolo de cod - provocările și succesele care apar atunci când dezvolți open source”, la MOSS 2015

23 februarie 2015

Pe 4 martie 2015, pasionații de tehnologii open source vor face schimb de experiență și vor relaționa în cadrul unei conferințe tehnice dedicate 

Brian King, Mozilla: “Ce se întamplă dincolo de cod - provocările și succesele care apar atunci când dezvolți open source”, la MOSS 2015

Pe 4 martie 2015, pasionații de tehnologii open source vor face schimb de experiență și vor relaționa în cadrul unei conferințe tehnice dedicate

Brian King, European Community Manager al Mozilla, este cap de afiș la conferința Make Open Source Software (MOSS) organizată de ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, în colaborare cu Intel Romania Software Development Center. Evenimentul are loc la Biblioteca Centrală din Universitatea Politehnica București, pe 4 martie.

Timp de o zi, dezvoltatori, manageri de echipe sau proiecte, studenți și profesori interesați de tehnologiile open source sunt așteptați să ia parte la prezentări și discuții tehnice aprofundate despre mașini virtuale, Internet of Things, implementări la scară largă prin Puppet Labs, studii de caz concrete despre scalabilitatea în Azure Cloud și demonstrații live. Agenda detaliată este disponibilă pe site-ul evenimentului - http://mossconf.ro/agenda/.

"Suntem bucuroși să organizăm conferința Make Open Source Software, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii. Va fi un prilej bun de a-i aduce laolaltă pe profesioniștii din sfera Open Source din România", a declarat Mihai Constantin-Pau, Engineering Manager, Intel Open Source Technology Center din cadrul Intel Romania Software Development Center. 

La eveniment va susține o prezentare despre debutul open source în România și dezvoltarea GNU Interactive Tools - Andrei Pitiș, Președinte ANIS și unul dintre primii contribuitori open source din România, acum 20 de ani.

Studenții beneficiază de o reducere de 50%, fiind încurajați să interacționeze în comunitate, iar pentru companiile care doresc înscrierea mai multor persoane sunt disponibile pachete de grup cu discount. Biletele se pot achiziționa online, direct de pe site: http://mossconf.ro/register/.

Despre ANIS

ANIS reprezintă interesele companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei românești de software și servicii și creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse.

Asociația a fost înființată în 1998 și numară în prezent peste 120 de membri, care includ companii cu capital românesc sau strain, mici sau mulținationale, cu sedii în toate marile centre IT din țară, ceea ce asigură asociației reprezentativitate la nivel național. Pentru mai multe informații accesați pagina Asociației - www.anis.ro.

Despre Intel

Intel este lider mondial în inovaţia din industria computerelor. Compania proiectează şi dezvoltă tehnologii esenţiale, ce servesc ca fundament pentru dispozitivele de computing din lume. Ca lider în responsabilitate socială și sustenabilitate, Intel produce primele microprocesoare cu materiale provenite din afara zonelor de conflict. Pentru informaţii suplimentare despre Intel, accesaţi newsroom.intel.com și blogs.intel.com, iar pentru eforturile legate de zonele de conflict - conflictfree.intel.com.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward