Bugete de peste 3.8 miliarde de dolari direcționate în 2019 spre industria IT globală

30 ianuarie 2019

Gartner anunță cele mai recente previziuni financiare cu privire la piața IT, ce se anunță a înregistra o creștere cu 3.2 procente față de anul 2018. 

Bugete de peste 3.8 miliarde de dolari direcționate în 2019 spre industria IT globală

Cu toate că vorbim despre nesiguranță, recesiune sau situații precum Brexit, screnariul financiar al acestui an include o creștere cu peste procente, JohnDavid Lovelock, Vicepreședinte Gartner.

Ceea ce este interesant este faptul că o mare parte a acestor investiții sunt direcționate către segmentul software, unde este previzionată o creștere de peste 8.5% în 2019, centre de date (creștere cu 4.2%), servicii IT (creștere cu 4.7%).

Cu o stagnare înregistrată anul trecut, piața device-urilor mobile inteligente pare să aibă parte de o creștere cu 1.6% în 2019.

Contribuția celor mai importante state în bugetele globale dedicate achizițiilor IT

India, China, Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii, Australia, Germania, Brazilia, Anglia, Japonia, Franța sau Rusia sunt cele mai importante state care dețin, încurajează și dezvoltă industrii tehnologice spre care sunt direcționate bugete financiare semnificative.

Segmentul aplicațiilor de tip Software as a Service va înregistra o creștere și în anul 2020, când va fi evaluat la peste 466 de milioane de dolari.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Scranos sustrage toate parolele și informațiile bancare ale victimelor și le compromite activitatea pe rețelele de socializare

Citește tot arrow_forward

Cât costă o aplicație software CRM și ce beneficii aduce unei companii?

Predicții, trenduri și idei de transformare digitală pentru următorii 2 ani

Citește tot arrow_forward

Beneficiile tehnologiei Business Intelligence pentru companii

Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

Citește tot arrow_forward