CA Technologies îmbunătățeste Privileged Access Management pentru Marile Companii și Implementarile de Servicii Administrate

13 noiembrie 2017
Actualizarile CA Privileged Access Manager includ capabilitati noi pentru management centralizat, performante imbunatatite si securitatea datelor

CA Technologies (NASDAQ:CA) lanseaza o noua versiune a solutiei CA Privileged Management Management (PAM), care adreseaza nevoile de scalabilitate si de performanta pentru expansiunea departamentala si geografica. CA PAM 3.0 permite companiilor sa-si extinda implementarile PAM in cadrul mai multor departamente si ofera furnizorilor de servicii administrate (Managed Service Providers - MSP) o modalitate utila de a administra mai multe instante ale produsului pentru baza de clienti pe platforme si infrastructuri.

SolvIT Networks este distribuitor al CA SEE in Romania si furnizor al produselor mentionate mai sus pe piata locala.

Scalabilitatea unei solutii Privileged Access Management este esentiala pentru a asigura ca organizatiile pot aborda si controla riscul cibernetic provenit de la utilizatori de incredere in orice mediu. Pe masura ce implementarile se extind pentru a administra si a monitoriza expansiunea accesului in cadrul mediilor geografice, departamentale si hibride, consideratiile arhitecturale pot da nastere unor provocari in alinierea alocarii infrastructurii cu sistemele de operare si bazele de date. CA PAM sustine aceste cerinte cu caracteristici imbunatatite care permit un control mai mare in diversitatea punctelor de acces ale utilizatorilor si dispune de caracteristici care permit Administratorilor de Securitate sa-si extinda controlul si monitorizarea utilizatorilor.

Indiferent daca accesul privilegiat vine sub forma de conturi "root", "administrator" si "superuser" sau conturi de aplicatii, API sau de servicii cu privilegii superioare, gestionarea eficienta a tuturor punctelor de acces privilegiat devine si mai mult o provocare in aceste medii cloud dinamice. Acest lucru nu se datoreaza faptului ca aceste medii sunt, in mod inerent, nesigure, ci faptului ca aspectele legate de securitate (in special in ceea ce priveste nivelurile variate de acces privilegiat) sunt adesea neglijate.*

Noile caracteristici ale CA PAM pentru reducerea riscului cibernetic de la utilizatori de incredere includ:

  • O noua Consola de Administrare simplificata, conceputa pentru a oferi vizibilitate in cadrul implementarilor security-as-a-service si multi-departament.
  • Capacitatile de clustere sporite si performanta sesiunilor concurente asigura intreprinderilor mari si globale si MSP-urilor o politica consecventa pentru clustere si instante.
  • Criptarea augumentata a inregistrarilor sesiunilor si imbunatatirea modulului crypto in cadrul implementarilor de toate dimensiunile.

Gartner recomanda liderilor in managementul securitatii si al riscurilor, responsabili de furnizarea capabilitatilor IAM:  "Implementati inregistrarea sesiunilor cat mai curand posibil, deoarece aceasta capabilitate va adauga responsabilitate si vizibilitate pentru activitatea privilegiata. Includeti aceasta capabilitate ca parte a procesului de selectie."**

"Securitatea nu ar trebui sa reprezinte niciodata un obstacol in calea cresterii economice si a evolutiei afacerii, ci un factor favorabil printr-o abordare inteligenta, bazata pe risc", spune Mordecai Rosen, vicepresedinte senior si director general al CA Security Business. "Nevoia de privileged access management creste pe masura ce sunt create din ce in ce mai multe identitati digitale in fiecare zi. Cheia pentru maturarea unei solutii PAM este asigurarea ajustarii si adaptarii la afacere pe parcursul calatoriei de transformare digitala."

ca-technologies-imbunatateste-privileged-access-management-pentru-marile-companii-si-implementarile-de-se 

2017-11-13 20:56:55 

CA Technologies îmbunătățeste Privileged Access Management pentru Marile Companii și Implementarile de Servicii Administrate

Softlead

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte articole it&c

Topul Celor Mai Doriți Angajatori în 2018

Catalyst Solutions a lansat rezultatele studiului Cei Mai Doriți Angajatori, derulat în perioada martie-mai a acestui an. Studiul dezvăluie percepţiile candidaţilor în raport cu angajatorii care activează în România. Acesta sondează gradul de atractivitate al brandurilor de angajator, precum şi aşteptările pe care candidații le au de la aceştia. Ediția cu numărul 13 Cei Mai Doriți Angajatori relevă o competiție strânsă dusă între branduri de renume de pe piața din România.

citeste tot

Primul summit global Code for All, în România Toți liderii din civic tech din lume se reunesc la București

Code for Romania, parte a rețelei internaționale de organizații Code for All, va găzdui prima reuniune mondială a specialiștilor în design și tehnologie dedicată proiectelor de interes civic. Centrul lumii civic tech pentru cinci zile, Summit-ul Global ”The Heroes of Tech” se va desfășura între 8 și 12 octombrie 2018 și va aduce alături reprezentanți din peste 20 de țări de pe toate continentele.

citeste tot

ReachNow lansează prima aplicaţie pentru unificarea car-sharing şi ride-hailing într-o experienţă unică pentru utilizator

Divizia de servicii de mobilitate a BMW Group introduce o aplicaţie care oferă o gamă largă de servicii şi funcţionalităţi îmbunătăţite.

citeste tot