Ce înseamnă transformarea digitală pentru România?

19 noiembrie 2018

Conform unui studiu Microsoft, efectuat prin intervievarea a peste 700 de organizații din Europa Centrală și de Est, majoritatea respondenților se așteaptă la transformări radicale în viitorul apropiat, însă nu toate au o strategie clară pentru a face față provocărilor.

Ce înseamnă transformarea digitală pentru România?

Pe măsură ce transformarea digitală se apropie de culturile organizaționale, companiile reacționează în diverse moduri: unele acceptă schimbarea, altele privesc cu reticență modificările și devin nesigure.

90% dintre respondenții studiului cred că motivarea angajaților este un factor esențial de transformare digitală pentru afacerea lor, în timp ce 84% se așteaptă la schimbări radicale în domeniu în următorii 2 ani.

Care va fi principalul factor de schimbare din domeniu?

34% dintre respondenți consideră că au implementat o strategie digitală clară, în timp ce aproape jumătate sunt nesiguri. 58% nu au în prezent o strategie dedicată transformării digitale, dar doresc să evalueze o astfel de oportunitate. Peste 70% dintre respondenți consideră, însă, că tehnologiile cloud facilitează parcursul către transformarea digitală.

Care sunt cele mai importante obstacole ale transformării digitale?

 

Haideți să facem împreună primii pași către transformarea digitală! Dacă ești în Sibiu pe 22 noiembrie, Microsoft Romania te invită la o zi dedicată transformării digitale a business-ului tău – de la optimizarea proceselor la îmbunătățirea experienței clienților.
------------------------------------
Obține o invitație gratuită, prin completarea formularului de mai jos sau direct pe website-ul Microsoft România.

Află mai multe informații despre agenda evenimentului de aici.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce aplicații software pot achiziționa cu 100 de euro/lună?

Stabilirea bugetelor pentru achiziții software este un proces ce implică analiză, informare, evaluare corectă a nevoilor și perspectivelor pe termen mediu și lung. Adesea, cei mai mulți dintre clienții noștri privesc cu neîncredere și cu teamă la butonul de Solicită un demo sau Cere o ofertă tocmai pentru că asociază aplicațiile complexe cu bugete prea mari pentru resursele d...

Citește tot arrow_forward

Soluțiile software CRM – creștere cu 15.6% în 2018 față de anul precedent

Conform celor mai noi date Gartner, aplicațiile de tip Customer Experience and Relationship Management au înregistrat o creștere de 15.6% în anul 2018, piața acestora fiind evaluată la peste 48 de miliarde de dolari.

Citește tot arrow_forward

Aplicațiile software HR – un plus pentru companii în perioada de criză

În 2008, aproape 9 milioane de americani și-au pierdut job-urile, ca o cauză a recesiunii. Mai mult de 170.000 de business-uri s-au închis. Iată care sunt cele mai importante recomandări pentru gestionarea resurselor umane într-o perioadă de criză financiară.

Citește tot arrow_forward