Cele mai noi recrutări din industria IT

30 ianuarie 2020

Cele mai noi recrutări din industria IT

Cele mai noi recrutări din industria IT

Noul director de Resurse Umane a Uipath este recrutat din compania EY

Din luna ianuarie a acestui an, Andreea Mihnea este noul Director de Resurse Umane al Uipath, recrutat din compania de consultanță și audit în business, EY. Andreea  Mihnea a ocupat în ultimii 7 ani poziții similare în EY, anterior lucrând pentru nume percum Tchibo, PayPoint sau IBM și având peste 18 ani experiență în domeniul HR, ca strateg și manager, dar și în calitate de Talent Leader pentru echipa EY din Sud-Estul Europei și membră în People Advisory Board pentru regiunea CESA (31 de țări).

Carmen Sebe – recrutată de SeedBlink pentru a dezvolta platforma prin care micile start-up-uri din IT pot atrage finanțare

Cunoscută ca fiind unul dintre cei mai experimentați oameni din industria IT din România, Carmen Sebe a fost recrutată de platforma de crowfunding SeedBlink pentru a deveni partener.

Din 2017, Carmen Sebe a fost partener în cadrul Gecad Ventures, iar în ultimii patru ani a făcut parte din Advisory Board-ul celor mai dinamice și cunoscute start-up-uri din România, Typing DNA și SymphoPay.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Trenduri în digitalizarea imobiliară. Studiu de caz Domina Imobiliare

Domina Imobiliare – investiție continuă în platforma web a agenției imobiliare

Citește tot arrow_forward

Aplicațiile software pentru consultații medicale – în topul preferințelor spitalelor și clinicilor private

Sistemul medical este unul dintre principalii actori ai mediului economic, poziționându-se mereu la baza piramidei nevoilor oamenilor, fie că este vorba despre persoane fizice sau juridice. Astfel, Softlead recomandă achiziția și implementarea aplicațiilor software dedicate, ca instrumente vitale de planificare și oferire a consultațiilor medicale la distanță....

Citește tot arrow_forward