CIO COUNCIL VIRTUAL SUMMIT

04 septembrie 2020

A 8-a Ediție a Conferinței Naționale a Asociației CIO Council România Leadership-ul CIO în noua ordine mondială VUCA”

15, 16, 17 septembrie 2020, 14:00-17:00, online

CIO COUNCIL VIRTUAL SUMMIT

CIO COUNCIL și Revista CARIERE organizează în zilele 15, 16, 17 septembrie 2020, între orele 14.00 - 17.00, a 8-a ediție a Conferinței Anuale a Asociației CIO Council România pe tema ”Leadership-ul CIO în noua ordine mondială VUCA” (VUCA = volatility, uncertainty, complexity, ambiguity). Datorită contextului creat de criza sanitară, ediția din acest an se desfășoară exclusiv în mediul online, pe o platformă dedicată ce reușește să transfere din offline în online experiența prezentărilor, a dezbaterilor și interacțiunilor cu care a fost obișnuită comunitatea de IT din România, de la editiile precedente.

Transformarea digitală în aceste vremuri de pandemie generează noi modele de business, noi structuri de organizare și un nou mod de gândire care privește procesele de business. Folosirea soluțiilor bazate pe Inteligența Artificială în procesele de business și in domeniile de activitate noi, migrarea de neoprit către Cloud, adopția pe scară largă a conceptelor de Analytics, 5G, Big Data și Internet of Things creează un nou ecosistem al mediului de afaceri. Toate se transformă, totul e volatil, nesigur, ambiguu și extrem de complex: totul este VUCA. Este un moment favorabil pentru CIO, care își poate transforma semnificativ rolul tradițional, devenind totodată un partener de business proactiv și strategic, care generează valoare și crește cifra de afaceri.

Asociația Directorilor de IT și Comunicații „CIO Council” reprezintă România în cadrul asociației pan-europene European CIO Association – EUROCIO începând din 2017. EUROCIO este o asociație non-profit înregistrată în Bruxelles și are în componență peste 1.000 de membrii din 16 țări europene care reprezintă peste 700.000 de angajați din domeniul IT. EuroCIO este unica entitate care reprezintă funcția CIO în fața autorităților europene. Asociația Directorilor de IT și Comunicații „CIO Council” este o asociație non profit, voluntară și independentă față de furnizorii de servicii și soluții IT, care reunește un grup important de CIOs și foști CIOs din România.

Conferința de anul acesta cuprinde 3 secțiuni distincte, fiecare zi oferind acces la paneluri, prezentări, interviuri 1-1 pe o temă selectată din lista de priorități a CIO în această perioadă:

  • 15 Septembrie: Tendințe și tehnologie
  • 16 Septembrie: Strategiile securității cibernetice în noua lume digitală
  • 17 Septembrie: Transformarea digitală a afacerilor

Dezbatem provocările noilor paradigme induse de criza sanitară, evoluția post-pademică a afacerilor, soluțiile și trendurile pe care trebuie să le adopte noii CIO în viitor, alături de invitații noștri, specialiști din industria IT și Global CIO de calibru din cadrul Asociației EuroCIO:

  • PAUL VIXIE, unul din ”părinții Internetului” și autor al protocolului DNS
  • SANDEEP SEN, Global CIO, Linde
  • LUCIANO GUGLIELMI, Group CIO, Mondadori
  • ANTON ROG, Head of the National Cyberint Center, SRI
  • EMMANUEL GAUDIN, CIO, Lagardère
  • TOBIAS HÖLLWARTH, President, EuroCloud Europe
  • JOHN McCARTHY, Reprezentant BCS Elite

Moderatorul evenimentului este Yugo Neumorni, Președinte CIO Council, CIO Urgent Cargus.

Alături de speakerii internaționali avem invitați membri CIO Council, CIO din companii de top din România și mulți alți profesioniști din industria IT.

Detaliile privind înregistrarea la conferință se găsesc pe website-ul oficial www.cioconference.ro/. Persoanele de contact pentru detalii organizatorice sunt Andra Zikov și Laura Manciu.

Supporting Partners: ORANGE Business Services, DELL Technologies.

Partners: Romsym Data, SAS, NNDKP, Bittnet, Dendrio, PwC, ING Bank România, Certsign și Samsung, Matricia

Media Partners: ANIS, ISACA, INCIR, Portal HR, Biz, HR Club, Jurnalul de Afaceri, Doing Business, Risco, Repatriot, CONAF, Market Watch, Softlead, Financial Intelligence, Asociația Română pentru Smart City, Smart City Magazine, Știință și Tehnică, Tech Cafe, Business Review, Wall Street, StartupCafe,

Jurnalul de Afaceri,  Club IT&C, CloudMania, Spotmedia.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward