Cisco lansează competiția “Internet of Things Innovation Grand Challenge” cu premii de 250.000 de dolari

27 mai 2014

Cisco lansează competiția globală „Internet of Things Grand Challenge”, prin care își propune să identifice, să promoveze și să susțină adoptarea de tehnologii și produse dezvoltate de start-up-uri și care vor contribui la evoluția Internetului Lucrurilor.

Cisco lansează competiția globală „Internet of Things Grand Challenge”, prin care își propune să identifice, să promoveze și să susțină adoptarea de tehnologii și produse dezvoltate de start-up-uri și care vor contribui la evoluția Internetului Lucrurilor.

Cisco Investments suplimentează cu 150 de milioane de dolari fondul alocat start-up-urilor din întreaga lume.

Totodată, prin intermediul ”Internet of Things Innovation Grand Challenge”, Cisco susține viitoarea generație de antreprenori și start-up-uri care dezvoltă aplicații și tehnologii din domeniul managementului, analitic sau al conectivității. Înscrierile se fac până pe 1 iulie 2014 pe site-ul www.cisco.com/go/iotchallenge, câștigătorii competiției urmând să fie aleși în cadrul Forumului Mondial al Internetului Lucrurilor de la Chicago. Prima etapă a jurizării va avea loc în luna iulie, când 18 idei vor fi selectate de un juriu  Cisco și încă una de către public. Din ideile alese vor fi selectate șase, urmând ca cei trei finaliști să fie anunțați la Forumul Mondial pentru Internetul Lucrurilor.

Premiile pentru cei trei finaliști însumează 250.000 de dolari, bani pe care aceștia îi vor putea folosi pentru a porni sau extinde afaceri ce vor contribui la evoluția industriei Internetului Tuturor Lucrurilor.

Pe lângă premiul în bani, Cisco va oferi câștigătorilor mentoring, traininguri și acces la experții în afaceri din cadrul Cisco și al altor organizații. Totodată, finaliștii vor beneficia de suport în dezvoltarea și testarea de tehnologii, precum și în atragerea de investiții și parteneriate pentru proiectele lor.

Cisco Investments, divizia de investiții cu capital de risc a Cisco, a anunțat de asemenea suplimentarea cu 150 de milioane de euro a fondurilor alocate start-up-urilor din întreaga lumea pentru următorii trei ani, cu scopul susținerii inovației în domeniul Internetului Lucrurilor. Noul fond completează portofoliul de 2 miliarde de dolari al Cisco Investments și este centrat pe teme de interes pentru accelerarea dezvoltării tehnologiilor revoluționare, inclusiv Big Data și tehnologii analitice, Internetul Lucrurilor, mobilitate conectată, stocare, silicon, ecosistemul de tehnologii pentru conținut și inovațiile din India.

Cisco Investments are o istorie de 20 de ani în care a derulat investiții strategice, aliniate business-ului Cisco, printre care cloud, data center, mobilitate, colaborare, secutitate, routing și switching. Prin această direcționare a investițiilor centrată pe teme, Cisco își propune să susțină companiile care au idei inovatoare să contribuie la transformarea viitoare a ecosistemului de networking global.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward